Thema: Distributie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

DekoVerdivas: Samen optrekken

Jan-Febr 2019

‘Overnames halen de ziel uit bedrijven, daarom zijn we meer van het samenwerken dan van het overnemen’, vertelt Jos Frijters, directeur van DekoVerdivas. Sinds januari 2019 werkt het bedrijf nauw samen met Groels\Print\Media\People. ‘We blijven twee bedrijven met een eigen identiteit, maar bundelen onze kennis, machinepark en de inzet van onze grafische vakmensen’, legt mededirecteur van DekoVerdivas, Marloes de Kok uit.

Lees verder
Thumbnail

DATA-collectief: Zo slim als de post

Juli-Aug 2020

Als bedrijf kun je niet zonder een correct adressenbestand. Zie je de waarde ervan, dan probeer je het up-to-date te houden. In de praktijk blijkt dat tijdrovend, kostbaar en gevoelig voor onvolkomenheden. Slimmer is om aan te haken bij één centrale database en daarmee toegang te krijgen tot actuele informatie. Zo’n database bestaat: het DATA-collectief.

Lees verder
Thumbnail

Kopak: Boerderijvriendjes en bergvossen

Mei-Juni 2021

‘Als ondernemer verander je door de jaren heen. Het afgelopen jaar was zwaar, voor iedereen, maar het heeft uiteindelijk ook wel weer mooie dingen opgeleverd’. Koert van de Kerkhof, directeur van Kopak, is ondanks alle uitdagingen positief over het afgelopen jaar.

Lees verder
Thumbnail

Kopak: Hoe creatief je bent met tegenwind bepaalt alles

Mrt-April 2023

Bij Kopak hebben ze een bijzondere tijd achter de rug. Jaren waarin ze moesten herpakken, inventief moesten zijn en nieuwe mogelijkheden verkenden. ‘Je kunt je laten lamleggen of doorgaan’, zegt Koert van de Kerkhof (50). ‘Maar van iets negatiefs iets positiefs maken zit van nature in mij. Anders moet je geen ondernemer worden, zeg ik altijd.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven