Thema: Crossmedia

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: John Lommers

Sept-Okt 2014

‘Als ondernemer ga je door een aantal fases. Maar je realiseert je vaak niet dat de reis en niet de eindbestemming het eigenlijke doel is. Accepteer dat je onderweg nieuwe mensen ontmoet en nieuwe krachten ontwikkelt die bepalend zijn voor je verdere ontwikkeling.’

Lees verder
Thumbnail

Kopak Print en Mail: Groeimogelijkheden in 2011

Feb 2011

kopak is volledig ingericht om op een inventieve en efficiënte manier DM activiteiten te verwerken. “Ons machinepark kan net zo gemakkelijk 100 als 200.000 poststukken per dag verwerken”, vertelt directeur en oprichter koert van de kerkhof hier over. “Denk hierbij aan diensten als sealen, couverteren, personaliseren, adresseren en verzendklaar maken.” als voorbeeld noemt hij Regio Business. “Wij krijgen de planovellen aangeleverd van de drukkerij. Vervolgens werken wij deze af tot het zakenmagazine om ze uiteindelijk gesealed en voorzien van adresgegevens richting ondernemers in de regio te sturen.”

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Gert-Jan ten Klei

Juli-Aug 2011

Technologische veranderingen zetten Pondres op z’n kop. Directeur Gert-Jan ten Klei (45): “Kennis van papier is niet meer voldoende. Wij investeren in een nieuw tijdperk en in een nieuw bedrijf.”

Lees verder
Thumbnail

Kopak Direct Mail: Super eigenwijs

Maart-April 2013

Het blad dat u nu in uw handen heeft wordt door dit bedrijf verzendklaar gemaakt. Keurig geseald en van adres voorzien, gaat het naar een verspreidingsbureau. Voor Kopak, een samenvoeging van ‘Koert’ en ‘verpakken’, is dat een fluitje van een cent , en maar een klein onderdeel van alle disciplines. Directeur Koert van de Kerkhof over de speerpunten van Kopak.

Lees verder
Thumbnail

Kopak: Aanpakken

Maart-April 2015

Op 5 januari zag een nieuwe onderneming het levenslicht. Na driekwart jaar waarin, na voorzichtige verkenning en oriënterende gesprekken, uiteindelijk een gedegen basis gelegd werd. Paul Zijlmans (51), eigenaar van RMSC (Relation Marketing Service Company) was al jaren klant van Koert van de Kerkhofs (42) Kopak Direct Mail. Samen vormen zij Kopak Handling, gevestigd te Raamsdonksveer.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven