< Terug naar alle leden

Neobis ICT Dienstverlening (The Odoo Company) Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Neobis is in 2004 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd IT-bedrijf waarbij alles draait om de beste oplossingen voor onze klanten. Na enkele overnames en verhuizingen zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererend team van IT-experts. Sinds december 2021 zijn we afgesplitst van de Impulsum Group en gaan verder als partners.


ICT-dienstverlener en Odoo specialist
Wij hebben passie voor ons vak en maken softwareoplossingen die klanten verder brengt als antwoord op hun IT-vraagstukken. Ingewikkelde bedrijfsprocessen automatiseren en simpel maken doen we met de krachtige software van Odoo. Neobis is Odoo Silver Partner en Odoo specialist. Met behulp van deze oplossingen halen we tijd uit je bedrijfsprocessen brengen de kwaliteit terug.

Bedrijfsprocessen automatiseren
Wij leveren professionele softwareoplossingen aan organisaties voor het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met gerenommeerde softwarepakketten. Hierbij combineren we inzicht, ervaring en kennis van branchespecifieke situaties. Ons team kent de praktijk, weet je wensen en processen te doorgronden en beschikt over uitgebreide kennis van Odoo oplossingen.


Slimme en veilige IT-ondersteuning
Neobis is je partner voor het hele IT-traject: van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en onderhoud. Om het optimale uit je werk te halen, moeten bedrijfsprocessen gestroomlijnd worden. Met de krachtige software van Odoo zorgen we voor slimme en veilige IT-ondersteuning die volledig aansluit op het gewenste resultaat.


Contactgegevens
Vlinderweg 2
2623AX Delft
T: 0182 606 999
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -