< Terug naar alle leden

Taxperience Branche: Zakelijke dienstverlening, Belastingadvies

Bedrijfsomschrijving

Onze professionals zijn ondernemend en innovatief. Met een frisse blik kijken ze naar de vraag. Met hun jarenlange ervaring kennen ze de knelpunten. Eigenzinnig werken ze aan de oplossing. Met oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Ze hanteren nieuwe en bewezen oplossingen. Houden de vinger aan de pols en handelen snel. Voor elk format hebben ze een passende dienstverlening. Daarom is Taxperience de aangewezen partner van ondernemers. Wij ontzorgen hen op fiscaal, juridisch, interim en corporate finance vlak. Zodat zij kunnen doen waarin ze goed zijn. Dat geldt ook voor onze internationale klanten. Ook hen bieden we de ‘Niet Zo Standaard’-aanpak. Dat kunnen we door samen te werken met relaties binnen ons internationale netwerk.

Taxperience kiest bewust voor specialisatie. Voor diepte. Voor ‘Niet Zo Standaard’. Pas dan kun je immers van toegevoegde waarde zijn voor de klant. Die keuze heeft ervoor gezorgd dat we uitblinken in ons speelveld. Met onze kennis, kunde en ervaring ondersteunen we zowel particuliere als nationale en internationale ondernemingen. We verkennen, ondernemen en vernieuwen. En vinden zo de optimale oplossing voor u, onze klant.

Het dienstenpakket van Taxperience omvat alles wat te maken heeft met fiscaal, juridisch, notarieel en interim. Onze professionals hebben ervaring opgedaan bij gerenommeerde advies- en advocatenkantoren of topondernemingen. Samen staan ze voor een schat aan expertise. Dat geldt overigens voor alle terreinen waarop we actief zijn: tax, legal en interim solutions. Vandaar onze naam: Taxperience. Tax meets experience.

Waarden als non-hiërarchie, efficiëntie en samenwerking typeren Taxperience. Bij Taxperience kan elke cliënt rekenen op een eigen betrokken team. Korte en directe lijnen zorgen voor een snelle overdracht van informatie. Zodat alle betrokkenen voortdurend weten wat er speelt.


Contactgegevens
Pettelaarpark 20
5216 PD Den Bosch
T: 073-6488990
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 5
Jaaromzet: > €5.000.000