Thema: Brabant

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Frits van Eerd

Nov-Dec 2017

‘Ik mag dan CEO zijn, ik hou niet van zelfprofilering. De professionele onderscheidingen die ik kreeg, zoals Foodmanager van het jaar of Influencer of the year, vind ik vooral prachtig voor mijn team. Alleen de titel van Knoergoeie Brabander; die neem ik persoonlijk.’

Lees verder
Thumbnail

Nefkens Brabant: Zonder over de top te zijn

Jan-Febr 2018

‘De koffiecorner in onze nieuwe showroom heeft de look & feel van een loungehoek. Met werkplekken voor de klant. En échte bonenkoffie. Het gevolg is dat klanten er soms blijven werken lang nadat hun auto klaar is.’

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Heleen Herbert

Jan-Febr 2018

‘Wat wil ik later worden?’ In Heleen Herberts geval luidde het antwoord: ‘Burgemeester van Lochem. Op mijn veertigste’. Haar professionele pad liep anders. Maar de burgemeestersrol symboliseert alles waar ze in gelooft. En ‘Lochem’ staat voor de functionerende samenleving waar grote dromen haalbaar worden.

Lees verder
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Wat was, is en komen zal

Juli-Aug 2018

Voor het eerst in jaren vertoont de agenda van Pieter Bak enkele lege dagen. Na vijftien jaar is hij om persoonlijke redenen teruggetreden als voorzitter Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Bestuurslid Myriam Habets vervangt hem als interim-voorzitter. Achter de schermen worden ondertussen veelbelovende stappen gezet met de beoogde nieuwe voorzitter (m/v).

Lees verder
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Een Bourgondische Bossche Zomer

Juli-Aug 2020

Het bestuur van Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch stond de afgelopen maanden voor een duivels dilemma. Begin mei werd de knoop uiteindelijk doorgehakt: de 34e editie van het culinaire evenement is dit jaar afgelast. Maar niet getreurd. De organisatie is betrokken bij De Bossche Zomer. Van 4 juli tot en met 30 augustus is er op de Parade veel moois te beleven. Het belooft alsnog een bourgondische zomer te worden!

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven