Thema: Notarissen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Huijbregts Notarissen & Adviseurs: Klassieke, moderne dienstverlening

Okt-Nov 2010

Klanten roemen de professionaliteit en betrouwbaarheid van Huijbregts Notarissen & Adviseurs. Het leverde het Bossche kantoor de vierde plaats op in de top 100 van juridische dienstverleners volgens Incompany, hét landelijke onderzoek naar klanttevredenheid.

Lees verder
Thumbnail

Witlox Van den Boomen en VDB Advocaten Notarissen

April 2011

De namen Witlox Van den Boomen en VDB advocaten notarissen staan voor twee organisaties die een strategische alliantie onderhouden. Onder één dak brengen zij een totaalpakket aan dienstverlening en advisering op financieel, fiscaal, juridisch en HR-gebied.

Lees verder
Thumbnail

VDB Advocaten Notarissen: De notaris als teamplayer

Sept-Okt 2017

Na een ‘carrière’ als veldspeler is de 41-jarige notaris Bram van Asten vier jaar geleden onder de lat gaan staan. Ook op zijn werk fungeert hij als een soort keeper: hij houdt overzicht en weet waar de leden van zijn team mee bezig zijn.

Lees verder
Thumbnail

De Kerf & Van Sprang notarissen: Crisis? Rug rechten en doorgaan

April 2011

Ondanks de malaise binnen de huizenmarkt blijft De kerf & Van sprang notarissen klanten aantrekken. De veelzijdigheid aan diensten bij dit kantoor houdt het bedrijf stabiel. niet wedden op één paard, maar breed inzetten. Deze notarissen kennen hun kracht, ook tijdens de crisis.

Lees verder
Thumbnail

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen: We hebben er lol in

Jan-Feb 2015

Met de zeer recente fusie komen alle kwaliteiten nog beter tot hun recht. Niet alleen tref je in het kantoor specialisaties en deskundige advisering aan, maar ook een hoop lol. Dit alles maakt een bezoekje aan Daamen de Kort van Tuijl Notarissen meer dan de moeite waard.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven