Thema: Advocatuur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Witlox Van den Boomen en VDB Advocaten Notarissen

April 2011

De namen Witlox Van den Boomen en VDB advocaten notarissen staan voor twee organisaties die een strategische alliantie onderhouden. Onder één dak brengen zij een totaalpakket aan dienstverlening en advisering op financieel, fiscaal, juridisch en HR-gebied.

Lees verder
Thumbnail

Snijders Advocaten: A min of B plus

Sept-Okt 2012

Danny Snijders zorgde voor een cultuurverandering in de klassieke advocatuur. Het liefst voorkomt hij problemen. Als die zich niettemin toch aandienen, zweert hij bij creativiteit en een oplossingsgerichte aanpak, eerder dan een louter juridisch denken.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Mieke Geeraedts

Sept-Okt 2012

Van meet af aan was Mieke Geeraedts geboeid door de overheid. Als advocaat met specialisatie bestuursrecht, procedeerde ze jarenlang tegen het openbaar bestuur. In de provinciale staten zet zij haar praktijkervaring in voor een efficiënt provinciaal beleid.

Lees verder
Thumbnail

Column Jaap van Wijlen: Hij komt, hij komt...

Nov-Dec 2012

Tussen Sinterklaas en de Kerstman zit qua gevoel een verschil. Waar de Kerstman onbekommerd cadeaus komt uitdelen, zit er bij het feest van Sinterklaas een scherp randje aan: Zwarte Piet. Die kerel, ik dacht altijd dat het kerels waren maar weet inmiddels na het bestuderen van de anatomie wel beter, vond ik vroeger al hinderlijk aanwezig. Er gaat toch een dreiging van uit, met zo’n roe, een jute zak en dat geklim over je dak. Je leert al vroeg dat aan alle leuke dingen in het leven ook een nare kant kleeft.

Lees verder
Thumbnail

Holla Advocaten: Help, ik wil ontGoogled worden

Nov-Dec 2014

In mei van dit jaar moest het Europese Hof van Justitie oordelen over de vraag of Google informatie over een advocaat (hij had in het verleden sociale zekerheidsschulden gehad) uit de zoekresultaten moest verwijderen, omdat hij daar last van had. Het Hof vond dat Google dat inderdaad moest doen. We zijn nu bijna een half jaar verder, en Google worstelt met allerlei verzoeken van mensen die willen worden vergeten.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven