< Terug naar alle leden

Vogels Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Vogels verandert jouw wijze van wonen en werken. Samen met de opdrachtgever creëren wij huisvesting met betekenis.
“Vogels staat garant voor een optimaal bouwtraject. We koppelen onze gezamenlijke kennis, technieken en processen aan vraagstukken uit de maatschappij. Met lef, creativiteit en ambitie veranderen we jouw (bouw)wereld.

‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.’
Dé spreuk van Dennis Vogels, eigenaar en directeur van Vogels Bouwmanagement, het allround bouwkundig adviesbureau. Ontzorging van de opdrachtgever staat voorop. Onze passie is om samen met onze opdrachtgevers binnen budget een kwalitatief hoogstaande nieuwbouw of verbouwing te realiseren met een grote persoonlijke inbreng van onze klant.

DE HISTORIE
Zware bakstenen sjouwen naar de metselaars en het puin in de kruiwagen laden en opruimen. Zo werd op 11-jarige leeftijd bij Dennis Vogels op zaterdag het fundament gelegd voor zijn carrière in de bouwwereld. Ik mocht vervolgens zelf timmeren en metselen, ging naar de MTS, werkte als calculator en later als projectleider bij een aannemer en in de avonduren studeerde ik om mijn aannemerspapieren te halen. Toen mijn oud-collega, en voormalig compagnon, de vraag voorlegde om in te stappen in zijn bouwmanagementbedrijf hoefde ik niet lang na te denken. Ik groeide door tot volwaardig partner en in 2012 kon ik het bedrijf overnemen.

Vogels Bouwmanagement was een feit. Mijn werk is min of meer mijn hobby en wanneer ik op een strandbed in de zon lig, borrelen grootse plannen op. Daardoor blijft ons bedrijf groeien en zijn we sinds 2015 gevestigd in een nieuw pand in Tilburg waarbij ik ook het Huis van de Bouw heb opgericht. De vraag die ik steeds opnieuw stel is: ‘Wat wil de klant, wat zijn zijn wensen?’ Door de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt kunnen we hier steeds eerder en beter op inspelen.


Contactgegevens
Heraclesstraat 8 A
5048 CG Tilburg
T: 013-8700076
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000