Thema: Brandstof

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

eleQtriQ/PlugX: Laden daar waar je bent

Sept-Okt 2023

Met PlugX gaat eleQtriQ Services een veelbelovend systeem van een startup distribueren. Zo worden laadpalen een vliegwiel voor gedeeld elektrisch laden.

Lees verder
Thumbnail

ABC Olie: Dat is toch mooi om te zien?

Jan-Febr 2018

Geert-Jan van Ierland legt de duurzame lat hoog. De 46-jarige directeur van ABC Olie in Tilburg is een fan van duurzaamheid, hij wil per se bijdragen aan een duurzamere toekomst. Niets afwachten, maar nú stappen nemen met de mogelijkheden die er zijn. De investering is hoger, maar deze gaat zich absoluut terugverdienen.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank Tilburg en omstreken: We staan voor een grote uitdaging

Mei-Juni 2018

Het is je vast niet ontgaan dat we middenin een energietransitie zitten. Bij Vollenhoven Olie is dat het gesprek van de dag. Algemeen directeur Thomas Bogaers noemt het ‘een uitdaging’. In zijn bestaan heeft het bedrijf al heftiger stormen doorstaan.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: De toekomst van energie

Juli-Aug 2018

De vraag naar duurzame energie groeit. Dit biedt kansen voor bijvoorbeeld opwekking, het transport of de handel in energie. Dankzij een gunstige ligging aan zee, de stevige positie van de zeehavens, de aanwezigheid van gas en een gasinfrastructuur, kan ons land uitgroeien tot hét energieknooppunt van Europa. De vraag is: grijpen we deze kans in de praktijk ook? Waar staan we nu en waar over 25 jaar? En hoe kunnen Brabantse ondernemers en overheden de energietransitie doen versnellen? Gespreksleider Leonie de Groot vraagt het de tien deelnemers aan het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

GVT Group of Logistics: Made in Holland, sold in China

Nov-Dec 2018

Je bent mkb’er en droomt ervan om je product in China te verkopen. Met Holland House kan dat. Voor een paar honderd euro brengt de railway van GVT Intermodal je spullen naar China. ‘Een prachtkans voor Brabantse ondernemers’, zegt Roland Verbraak (62).

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven