Thema: Economie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Talentencampus Oss: Samenwerken, samen sterker!

Jan-Feb 2016

In de Talentencampus Oss werken gemeente, scholen voor voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs, bedrijven en sportinstellingen op innovatieve wijze samen. Samen zorgen zij voor goed opgeleide en gemotiveerde werknemers door kennisontwikkeling en talentontplooiing bij zowel jong als oud te stimuleren. ‘Vanuit een bruisende campusomgeving wordt gebouwd aan een gezonde toekomst voor bedrijf én de werknemer van morgen’, aldus directeur Richard van Ommen.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: Groei, een keuze of een must?

Jan-Feb 2016

Snelle groeiers geven een belangrijke impuls aan onze economische groei. Deze succesvolle bedrijven zijn verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de toename van werkgelegenheid en bovendien vaak erg innovatief. Maar hoe word je een snelle groeier? En hoe voorkom je dat je van een hardloper een doodloper wordt? Gespreksleider Bert Damen voelt de tien debatdeelnemers stevig aan de tand.

Lees verder
Thumbnail

Burgemeester Rombouts: Grote dromen realiseren smaakt naar meer

Jan-Febr 2017

Hij is de langstzittende burgemeester van Nederland, maar op 1 oktober geeft Ton Rombouts het stokje door. Voor het zover is, blijft hij zich echter volledig geven voor de stad en de baan van zijn leven. In de korte dagen voor kerst praten we met hem over grote dromen durven dromen en risico’s managen. En over zijn opus magnum. Of zijn het er eigenlijk twee?

Lees verder
Thumbnail

Avans Hogeschool: De generatie Nu heeft antwoord

Maart-April 2017

‘Vaak zien bedrijven de toegevoegde waarde van samenwerking met het onderwijs niet. Ze zijn bang dat het (te) veel tijd kost. Dat terwijl de actuele kennis en verfrissende kijk van de huidige generatie studenten hen ook veel kan brengen.’

Lees verder
Thumbnail

Gemeente 's-Hertogenbosch: We zetten in op servicegerichte logistiek

Nov-Dec 2018

‘Tilburg, Waalwijk en Venlo profileren zich met grootschalige logistiek. ’s-Hertogenbosch daarentegen zet in op servicegerichte logistiek. We willen een aantrekkelijke regio zijn voor logistieke bedrijven. We willen hun groei faciliteren en verder bouwen aan een mooie logistieke toekomst.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven