Thema: Architectuur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat: Visie op bouwen 2020

Nov-Dec 2016

Ketensamenwerking, transformatie, aanbesteden, creatie van toekomstbesteding vastgoed en duurzaamheid; de bouwsector kent een aantal ‘hot items’. Hoe de bouw er in 2020 ook uit zal zien, de komende jaren zullen er volop mogelijkheden ontstaan voor ondernemers. Welke kansen zijn er en wat is nodig om deze ook daadwerkelijk te pakken? Negen deelnemers uit de branche delen in het BOB Debat hun visie, ervaringen en tips.

Lees verder
Thumbnail

Raros Bouw: Zo simpel is het

Juli-Aug 2017

Een bijzonder bouwproject. Zonder projectontwikkelaars. Met zelfbouwers en samenbouwers. Op een toplocatie tussen groen en water. Aan de Jan Sluytersstraat ontwikkelt gemeente ‘s-Hertogenbosch een unieke woonbuurt waar aankomende bewoners vrij spel krijgen. Raros Bouw zorgt dat woondromen uitkomen.

Lees verder
Thumbnail

Leenders Architecten & Ingenieurs: Toekomstbestendig ontwerpen

Jan-Febr 2018

‘Wij selecteren materialen op basis van hoe gezond, milieuvriendelijk en toekomstbestendig deze zijn én op basis van de mate van circulariteit. Ontwerpen met een langetermijnvisie dus’, zegt Hans van den Tillaart, architect/directeur van Leenders Architecten & Ingenieurs.

Lees verder
Thumbnail

Vissers Zwembaden: Een echte vakidioot

Juli-Aug 2019

‘Ik ben een echte vakidioot; een passend advies geven en vakmanschap leveren zijn voor mij belangrijker dan een zo groot mogelijke order binnenhalen.’

Lees verder
Thumbnail

Banning Advocaten: Je krijgt maar één keer de kans

Mrt-apr 2022

Met je gehele kantoor verhuizen naar het voormalige Paleis van Justitie. Welk advocatenkantoor durft die gelegenheid te grijpen en maakt er vervolgens een warme ontmoetingsplek van? Banning Advocaten natuurlijk. ‘Vanuit deze unieke locatie willen wij een verbindende rol vervullen in de regio’, zegt Jan-Willem de Tombe (49). ‘Denk aan een clubhuis in een paleis.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven