< Terug naar alle leden

Turn Key Business Events Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Uw Partner voor Zakelijke Events!

Turn Key Business Events is een toonaangevend internationaal eventbureau gevestigd in Eindhoven, met een al meer dan 25 jaar succesvolle ervaring in het leveren van hoogwaardige live, virtuele en hybride zakelijke evenementen, zowel nationaal als internationaal. Onze specialisatie ligt in storytelling, storydoing en contentcreatie voor bedrijven die impact willen maken en het verschil willen uitstralen door betekenisvolle events.

Wat ons onderscheidt, is onze unieke kracht om creatieve concepten te ontwikkelen die de doelstellingen van onze opdrachtgevers verwezenlijken, terwijl we de volledige organisatie van het event en totaalontzorging garanderen. Wij vormen de sfeer en inhoud van uw event, of het nu gaat om aandeelhoudersvergaderingen, sales meetings, brand activations, incentive reizen, exclusieve diners of andere soorten events. Van fysieke bijeenkomsten tot online en hybride ervaringen, we streven altijd naar perfectie.

Onze toewijding aan duurzame eventoplossingen blijkt uit ons gebruik van technologieën zoals Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) om innovatieve en boeiende ervaringen te creëren. Bovendien zet ons groene label, Turn Green, zich in voor duurzaamheid, waardoor we groene elementen integreren zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en creativiteit. Zo nemen we CO2-reducerende maatregelen en verhogen we de duurzaamheidswaarde van events, wat zorgt voor een positieve en constructieve sfeer, zowel nu als in de toekomst.

Bij Turn Key Business Events, geloven we in partnerschap en streven we voortdurend naar perfect professioneel maatwerk. Onze teams van gepassioneerde professionals, aangevuld met wereldwijde specialisten, worden zorgvuldig samengesteld om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met Maureen Vullings als directeur, die gedegen oplossingen en "out of the box thinking" omarmt, kunt u erop vertrouwen dat uw event naadloos aansluit bij uw marktpositionering.

Bij Turn Key Business Events als uw partner voor zakelijke ervaart u de perfecte combinatie van zakelijke professionaliteit, betrouwbaarheid en inspiratie.


Contactgegevens
Geldropseweg 31
5611SC Eindhoven
T: 040-2961855
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: -
Jaaromzet: -