< Terug naar alle leden

LAWFOX Advocaten Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Mislukte software-ontwikkeling, auteursrechtinbreuk of een datalek: het zijn problemen die je als ondernemer niet wil én niet kunt oplossen. LAWFOX heeft de juiste juridische specialisaties om elk ICT-conflict of probleem over intellectueel eigendom tot een goed einde te brengen. Onze eigenschappen? Onderlegd, praktisch en doortastend.

DE WET VAN HET INTERNET
Ons team bestaat uit ambitieuze advocaten die gefascineerd zijn door twee werelden: ICT en recht. Wat ons vak zo boeiend maakt? De combinatie van het statische van een wet en het dynamische van technologie. Soms staan deze twee lijnrecht tegenover elkaar. En andere keren gaan ze hand in hand. De advocaten van LAWFOX schakelen hierin met gemak.

GEWONEMENSENTAAL
LAWFOX is een praktisch en onderlegd advocatenkantoor. De advocaten slaan een brug tussen zowel ingewikkelde juridische termen en gewonemensentaal als complex ict-jargon. U zult van ons geen memorandum krijgen over wat in jurisprudentie is gezegd over de proceskostenveroordeling bij verzet in een pseudo-exequaturprocedure … U snapt ons punt. Zolang u én de rechter het maar begrijpen. Daar hebben we aandacht voor.

JONG EN NIEUWSGIERIG
De voorsprong van onze advocaten is dat ze weten wat er speelt. We praten niet alleen over technologie, we maken er ook intensief gebruik van. Bovendien lezen we elke dag over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wij kennen niet alleen de wet. Wij kennen ook de markt.


Contactgegevens
Stationsstraat 29
5038 EC Tilburg
T: 013-2077107
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: -
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000