< Terug naar alle leden

Van Dorp Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Van Dorp is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland en doen wij meer dan alleen installaties. Ondanks onze groei, hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo zijn wij nog steeds een familiebedrijf en hechten wij veel waarde aan duurzaam ondernemen. De slogan ‘met kennis en respect’ maakt dan ook niet voor niets onderdeel uit van ons beeldmerk.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

DE MENS IS MEER WAARD DAN DE EURO
Van Dorp is een familiebedrijf. Hoe hard we ook groeien, we zullen altijd blijven functioneren alsof we een grote familie zijn. Techniek is een middel, maar mensen zijn het doel. Dit houden wij centraal in zowel de communicatie met de klant als in de oplevering van onze diensten en producten.

DUURZAAM ONDERNEMEN
Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze planeet en de volgende generatie. Wij besteden veel aandacht aan de verduurzaming van installaties en gebouwen. Daarnaast steunen wij met onze eigen foundation diverse goede doelen

Onze maatschappelijke betrokkenheid komt onder andere tot uiting in de Van Dorp foundation. Sinds 2005 zetten wij ons middels deze foundation in voor de armste mensen in de wereld. Tot 2015 is er veel aandacht uitgegaan naar scholen in Uganada en sinds 2015 wordt er gewerkt aan de bouw van een boerderij ter stimulering van de voedselvoorziening en werkgelegenheid. Maar ook dichtbij willen wij mensen steunen. Zo steunen wij in Nederland diverse voedselbanken.

Wij vinden het erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan de personele en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. In ons eigen opleidingscentrum bieden wij dan ook diverse praktijkgerichte opleidingen die zijn afgestemd op de nieuwste duurzame ontwikkelingen. Alle vestigingen van Van Dorp zijn geaccrediteerd als leerbedrijf en voldoen aan de gestelde eisen.


Contactgegevens
Minervum 7217
4817 ZJ Boxtel
T: 088-2501001
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1985
Vestigingen: 20
Jaaromzet: > €5.000.000