< Terug naar alle leden

Koning Willem I College Branche: Non-profit, Onderwijs

Bedrijfsomschrijving

Op het Koning Willem I College maken we elke dag weer het verschil. Samen met onze studenten en partners in de regio maken we werk van de toekomst. In een waardevol samenspel laten we onze studenten groeien en bouwen we mee aan een sterke regio. We werken intensief samen met bedrijven, instellingen en scholen in die regio. Wij leveren vakexperts die vaardig zijn in het werk maar ook, door duurzaam te handelen, een bijdrage leveren aan de maatschappij. Leren is bij ons gericht op de praktijk én vindt plaats in de praktijk. En omdat we onderwijs verzorgen in heel Noordoost-Brabant voor studenten van 16 tot en met 67 jaar, zijn er heel wat locaties voor school, praktijk of een volgende opleiding. Ons klaslokaal bevindt zich dus op die plek die het beste past bij de toekomst van onze studenten.

Wij zijn het duurzaamste mbo van Nederland. We lopen daarin voorop, en dat zullen we altijd blijven doen. Samen met studenten en partners uit de regio zetten we daarin de volgende stap. Wij gaan voor een betere wereld. Dat is een optelsom van een eerlijke economie, gelijke kansen en een leefbare aarde. Als UNESCO-school werken we aan veiligheid, gezondheid en zorgen we dat iedereen mee kan doen. De global goals werken voor ons als kompas. We gebruiken ze voor het ontwikkelen van nog betere opleidingen en het vinden van ijzersterke samenwerkingen. Zodat onze studenten het verschil gaan maken met hun vakmanschap en praktische ideeën.

We bieden onderwijs aan op het gebied van Bouwen en Wonen, Creatief, Handel, Commercie, Ondernemen, Horeca, Kinderopvang en Onderwijs, Marketing & Communicatie, Media, ICT & Design, Mobiliteit & Logistiek, Orde en Veiligheid, Techniek & Laboratorium, Toerisme & Recreatie, Uiterlijke Verzorging, Vavo, Zakelijke Dienstverlening en Zorg, Welzijn & Sport. Via het aanbod voor bedrijfsopleidingen kunnen om-, bij- en herscholers ook onderwijs volgen.

Het college telt ruim 230 opleidingen en omvat verschillende locaties door de regio Noordoost-Brabant. In totaal volgen zo’n 18.000 studenten een opleiding en werken ongeveer 1500 mensen bij ons.


Contactgegevens
Vlijmenseweg 2
5223 GW Den Bosch
T: 073-6249624
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 8
Jaaromzet: > €5.000.000


Koning Willem I College - Ons Verhaal