< Terug naar alle leden

Buro Keet Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Communication | Media | Design

Keet maakt merken. Echt waar!
Bedrijfscommunicatie hoeft echt niet alleen maar serieus te zijn. Mensen houden nu eenmaal van een echt verhaal en voelen heel goed aanwat er achter je pitch schuilgaat.

Ons motto? Leuker kunnen we het wél maken!

We zijn ontwerpers! Strategisch en creatief.

We blinken uit in het neerzetten van een sfeer waarin mensen zich gehoord voelen, gezien voelen, thuis voelen. We stellen de juiste vragen, luisteren, tekenen, schrijven, kijken, maken, veranderen.
Het resultaat van ons werk is dat we elkaar beter begrijpen. Dat we zien wie we zijn, dat anderen ons zien zoals we zijn.

We werken altijd van binnen naar buiten. We werken aan de cultuur, de identiteit, de kern van n organisatie. Brengen mensen in beweging.

Vaak werken we in een context van marketing. Specifiek in branding of nog beter branddesign. Het ontwikkelen van een sterke bedrijfsidentiteit zorgt voor n sterke merkidentiteit én vice versa.

We ontwikkelen een beeld van een organisatie en maken dit zichtbaar én voelbaar. We maken menselijke merken. Wij geven bedrijven een frisse smoel, een prettige stem en een fijn verhaal.
Lekker toch?

Het mag leuker. Het kan leuker!


Contactgegevens
Van Tuldenstraat 13
5211 TG 's-Hertogenbosch
T: 073-7820402
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -