< Terug naar alle leden

Bestronics Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Bestronics is een productie- en assemblagebedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van Bestronics zijn: productieontwikkeling, assemblage van Printed Circuit Boards en eindassemblage
Onze dienstverlening reikt echter nog verder. Wij beheersen het complete productietraject, van advies tot en met aflevering en implementatie. Hierbij variëren de mogelijkheden van standaard processen en deelprocessen tot op maat geproduceerde producten.

Bestronics verleent volledige ondersteuning op het gebied van toepassingen en gebruik van micro-elektronica. Door de opgebouwde knowhow, kunnen wij reeds in het beginstadium van het productietraject een adviserende functie vervullen, dat geldt voor nieuwe producten maar tevens voor verbetering en aanpassing van bestaande producten. In nauw overleg bekijken we of standaardcomponenten gebruikt kunnen worden of dat ontwikkeling van speciale elektronica wenselijk is. Hierdoor zijn kosten inzichtelijk en kunnen ze tot een minimum worden beperkt.

Zodoende is de stap van prototyping naar de werkelijke productie niet alleen goed onderbouwd maar tevens efficiënt.

Deze efficiëntie blijkt ook uit de sterke automatisering die Bestronics toepast wat zorgt dat het inkoopproces versneld wordt en door bundeling van het inkoopproces kosten kunnen worden bespaard. De automatisering van Bestronics maakt het eveneens mogelijk voor Tracking en Tracing van alle in- en uitgaande componenten. Door deze automatisering kan de voorraad altijd op het juiste peil worden gehouden Bestronics kan de inkoop van het totale componentenpakket verzorgen. Tevens geven we advies ten aanzien van het gebruik van alternatieve componenten.

Wij hanteren hiervoor een open calculatie zodat u als klant precies weet wat voor u de kosten van de componenten en productie zullen zijn. Inbreng van uw eigen specifieke componenten behoort echter ook tot de mogelijkheden.

Na de ontwerpfase kan Bestronics een prototype ontwikkelen dat nauwkeurig getest wordt. Eventuele wijzigingen kunnen bijgesteld worden in het definitieve ontwerp, voordat daadwerkelijk met serieproductie wordt begonnen. Hiermee kan het product definitief in de markt worden getest en kan de productiemethode worden gecontroleerd op efficiency.

Bestronics BV heeft een uitgebreid machinepark met meerdere productielijnen in haar productieruimte ondergebracht om u van dienst te kunnen zijn. In het productieproces kan de pasta worden aangebracht volgens de gangbare manier door gebruik te maken van stencils. Daarnaast beschikt Bestronics over een Pastajet machine, voor meer flexibiliteit en prototyping. Na het aanbrengen van de pasta wordt de kwaliteit gecontroleerd met de pasta inspectiemachines. De componenten worden geplaatst met state of the art pick-and-place machines. Na een laatste visuele inspectie kunnen de bestuckte printplaten door de oven. Bij grotere series kan gebruik worden gemaakt van de Automatische Optische Inspectiemachine. Steekproefgewijs vindt controle plaats in de X-ray. Bestronics beschikt bovendien over een Loodvrije Golfsoldeermachine voor Through Hole productie en een selectieve soldeermachine.


Contactgegevens
De Run 4545
5503LT Veldhoven
T: 040 - 2350123
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1998
Vestigingen: 3
Jaaromzet: > €5.000.000