Thema: BOB Academy

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Academy: Een uitdagende rollercoaster

Juli-Aug 2020

Aan het begin van de coronacrisis maakten we een rondgang langs diverse Brabantse ondernemers: hoe werden zij getroffen en waar lagen de uitdagingen en kansen? Waar de een het rustiger kreeg, moest de ander juist extra aanpoten. Inmiddels zijn we twee maanden verder en komen we stap voor stap uit de intelligente lockdown. Hoe hangt de vlag er in Brabant nu - halverwege juni - bij? Welke lessen zijn er geleerd? En hoe wordt er gekeken naar de toekomst?

Lees verder
Thumbnail

BOB Academy bij Capi Europe: Tijd voor een positief geluid

Nov-Dec 2020

Toine van de Ven is een bevlogen en uitgesproken ondernemer. Daarnaast is de oprichter en eigenaar van Capi Europe optimistisch; ook in deze uitdagende periode blijft hij toekomstgericht en innovatief denken en werken. In deze BOB Academy gaat hij met 22 andere dga’s uit de maakindustrie in gesprek over wat ondernemen in coronatijd betekent, wat we van elkaar kunnen leren en hoe we in Brabant nog beter met elkaar samen kunnen werken.

Lees verder
Thumbnail

BOB Academy: Blijf baas in eigen keuken

Juli-Aug 2021

Eindelijk, we mogen weer! Na ruim acht maanden kan er door de versoepelingen weer een BOB Academy plaatsvinden. Ditmaal strijken we neer bij CZL Tilburg, expert in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven