< Terug naar alle leden

Gemeente Tilburg Branche: Non-profit, Overheid

Bedrijfsomschrijving

Gemeente Tilburg is een moderne, vernieuwende organisatie, die maatschappelijk betrokken mensen zoekt die kunnen samenwerken en resultaatgericht zijn. Medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor hun ontwikkeling.

Gemeente Tilburg: 1800 professionals en een jaarbegroting van 892 miljoen euro. Een uitgebreid takenpakket en alle uitdagingen die horen bij een grote gemeente. Een organisatie die steeds meer aansluit bij initiatieven, ideeën en energie in de samenleving. Met een duidelijk doel: samen met burgers en bedrijven zorgen dat mensen prettig in Tilburg kunnen wonen, werken en verblijven.

De 5 directeuren en 19 afdelingshoofden vormen de kern van de netwerkorganisatie. Zij inspireren en bouwen niet alleen de eigen afdeling maar de hele organisatie. Ze hebben contact met het college, overzien de gemeentelijke opgaven, geven richting en vullen de bijdrage van hun afdeling in. Ze stimuleren medewerkers om hun talenten te ontwikkelen. De lijnen zijn kort, de sfeer toegankelijk, zonder kapsones en zeker niet deftig. Gewoon: mouwen opstropen en aan de slag om slimme oplossingen te bedenken, want de gemeente Tilburg loopt graag voorop. Daadkracht, vernieuwing en verbinding; dat is typisch Tilburgs. Binnen de gemeentegrenzen, maar ook daarbuiten met de andere gemeenten in Hart van Brabant en met Brabantstad.

Gemeente Tilburg is op 19 november 2019 uitgeroepen tot beste overheidsorganisatie van het jaar.


Contactgegevens
Spoorlaan 181
5038 CB Tilburg
T: 013-5429538
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -