Thema: Subsidie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat: Een oerwoud

Mei-Juni 2015

Als MKB-ondernemer zijn er tal van mogelijkheden om in aanmerking te komen voor steun vanuit Brussel. Maar hoe boor je deze Europese subsidies of aanbestedingen aan? Profiteren voornamelijk grote bedrijven of juist het MKB daarvan? En waarom is het slim om samen te werken met andere regio’s en sectoren? Communicatiespecialist en gespreksleider Bert Damen vraagt het de deelnemers van het BOB Debat, die als adviseur, overheid of ondernemer bij dit thema betrokken zijn.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: Hoe kom ik aan geld?

Mei-Juni 2015

Brussel biedt ondernemers ongekende kansen, dat klinkt fantastisch, maar waar liggen die kansen dan? In aanbestedingen en subsidies? En zijn die ook binnen te halen door de kleine en middelgrote ondernemer? Met de opmerking ‘Ik ben niet van de subsidies’ zet Jan Melis (Melis Gieterijen Tilburg) de toon van dit debat dat geleid wordt door Hanneke van Oirsouw (GROEIkwadraat). Andere ondernemers zijn het met hem eens en snappen bijvoorbeeld niet waarom ze subsidie kunnen krijgen voor een innovatie die ze sowieso moeten doen. Ook blijkt dat ze veel subsidies en organisaties die zich hiermee bezighouden, niet kennen.

Lees verder
Thumbnail

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij: Stevige basis voor groei in Brabant

Juli-Aug 2015

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij heeft in 2014 een positieve impuls aan de Brabantse economie gegeven. Jan Pelle en Mike van Meurs, bestuurders van BOM Holding: ‘We richten ons op lange termijn groei van de bedrijven en projecten waarin wordt geïnvesteerd en het stimuleren van economische ontwikkelingen die een waardevolle bijdrage leveren of kunnen gaan leveren aan de economie in Noord-Brabant.’

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Toine van de Ven

Juli-Aug 2015

De charme van ondernemen zit ‘m voor Toine van de Ven (45) in de vrijheid en onafhankelijkheid. ‘Samen met je team het bedrijf naar een hoger plan tillen’, legt hij uit.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven