< Terug naar alle leden

KUMATECH Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

KUMATECH is een innovatief vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in logistieke oplossingen bij producerende bedrijven in het MKB.

KUMATECH, gevestigd in Bakel, houdt zich bezig met het bouwen en ontwikkelen van bouwblokken voor de interne logistiek, zowel stand-alone oplossingen als compleet geautomatiseerde logistieke processen. In 2017 is het bedrijf opgericht door zusterbedrijf Kuunders Technoworks nadat een oplossing was bedacht voor het logistieke drama achter de lasersnijder.

Na het winnen van de Innovatie Award (Maart 2018) heeft KUMATECH B.V. doorontwikkeld en haar machine assortiment uitgebreid. KUMATECH is dé one-stop-shopping partner als het gaat om automatiseren van interne logistiek bij producerende bedrijven.

In de toekomst wil KUMATECH B.V. zich blijven inzetten met het bieden van innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor technische vraagstukken waarbij het bedrijf mee wil gaan in de trends die zich voordoen. Het is mogelijk om klantspecifieke systemen samen te stellen met onze standaard bouwblokken.

Daag ons uit om samen met u het juiste geautomatiseerde logistieke proces samen te stellen!

Dankzij de KUMATECH AGV’s worden uw interne logistieke handelingen in 2-3 dagen geautomatiseerd!

Hoe kunnen we concurreren tegen productie in lage lonen landen? Hoe houden we de werkgelegenheid in eigen land? Het efficiënt inrichten van de processen in combinatie met het automatiseren van de verschillende stappen is het antwoord hierop.

De vergrijzing wordt een steeds groter probleem en daarbij blijft de vergroening achter. Goede krachten uit het buitenland binnen halen wordt steeds lastiger. Zeker als grenzen dicht gaan zoals we afgelopen jaar hebben gezien tijdens pandemie.

KUMATECH richt zich op de verborgen interne kosten, namelijk de logistiek. Hiervoor hebben we diverse bouwblokken in ons assortiment zoals AGV`s (Automated Guided Vehicles ofwel Automatisch Geleide Voertuigen), opslagtorens en palletdispensers.

Met deze bouwblokken kunnen we het complete logistieke proces automatiseren.


Contactgegevens
Hooieeuwsels 6
5761 DC Bakel
T: 0492-238006
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -