< Terug naar alle leden

Keveruitje Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Autoverhuur

Bedrijfsomschrijving

ONTDEK HET LEUKSTE
BEDRIJFSUITJE VAN NEDERLAND!
STAPT U OOK IN?

Keveruitje | Dé meest bijzondere Keverrally!
Hoe voelt het rijden in Herbie of een Kever Cabrio? Stap in en kom Kever rijden bij Keveruitje. Keveruitje is de eerste & originele Kever Rally van Nederland en bij ons ontdek je de leukste Keverrally voor uw bedrijfsuitje, teambuilding of klantendag.

Kever rijden bij Keveruitje
Kever rijden kun je op diverse plekken, maar alleen bij Keveruitje ontdek je de meest bijzondere Kever arrangementen. Weleens nagedacht over onze Kevertocht met teambuilding onderweg? Of helikopter vliegen & Keveruitje in één programma? Een classic rally met onze Kever Cabriolets? Uw bijzondere programma organiseert u met Keveruitje!

Keverrally voor grote én kleine groepen
Wij verzorgen graag jullie keverrally van 12 tot wel 100 personen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, klantendag, teambuilding programma of een classic rally. Wilt u een keverrally als jubileumprogramma? Starten bij uw pand? Fraai diner erbij? Uw wensen en onze mogelijkheden smelten we samen tot uw unieke programma.

Kevertocht, Kever rijden, Keverrally of Kever Cabrio Rally organiseren?
Wilt u genieten van leuk en origineel personeelsuitje, een Kever Cabrio Rally, teamdag, stoer relatie event, Kever Rally in Noord-Brabant, nostalgisch bedrijfsfeest, personeelsfeest op wielen, beproefd bedrijfsuitje in Kever rijden of kevertocht? Wij verzorgen graag uw leuke Classic Kever Rally met onze oldtimer Keverrally. Het programma als uitdagende autopuzzelrit of puzzeltocht, Kevertocht en Keverrally, waar u na afloop lekker kunt blijven eten. Uiteraard is het ook mogelijk die leuke Keverrally op een locatie naar uw keuze te organiseren, bijvoorbeeld als klantendag met klanten tijdens het Kever rijden. Erg leuk en origineel, waar ook in Nederland.

Of misschien wel een Keverrally vanaf uw vestiging? Wij verrassen u graag! Bijvoorbeeld met onze Kever Rally driving dinner... Een Keveruitje is namelijk genieten van begin tot einde, ongeacht uw start locatie. Uit ervaring weten wij dat iedereen (jong en oud, man of vrouw) dit bedrijfsuitje erg waardeert! Ideaal als bijzondere teamdag, personeelsfeest, jubileumfeest, klantendag, teambuilding of gewoon een middag lekker Kever rijden.

Hoe ziet uw bedrijfsuitje eruit?
Het Keveruitje is al jarenlang achtereen verkozen tot leukste gemotoriseerde programma van Nederland, gebaseerd op recensies van meer dan 150 klanten. U komt toch ook dit leuke Keverrally programma beleven? Bel snel en informeer of uw datum nog vrij is voor een onvergetelijke dag met de collega's.

Bedrijfsuitje Kever rijden
Kom Kever rijden en ontdek dat 'gevoel van de zeventiger jaren'; tijdens het rijden en toeren door het prachtige Nederlandse landschap. The Beetle Rally draait om de leuke puzzelroute met vragen, een terras en uitdagende groepsopdrachten. Uit ervaring weten wij dat dit iedereen aanspreekt! Dit programma is ook "groen" en CO-2 neutraal. Het Keveruitje is een totaalpakket inclusief receptie met koffie / thee, puzzelroute, Keverrally, terras met drankje en onze enthousiaste tourmanagers. Daarna kunt u, indien gewenst, genieten van een diner / buffet / BBQ. Allen te boeken in 1x! Startlocaties van de Kever bedrijfsuitje: Waalwijk, Woerden of op uw eigen locatie.

Kevertocht ook ideaal als relatie event of klantendag
Iets bijzonders voor klanten organiseren? Heeft u een doelgroep met brede interesses en veel leeftijdsverschil? Dan wordt een Kever-rally ten zeerste aanbevolen! Immers: samen met collega's of klanten die rijden in de meest populaire oldtimer ter wereld, is de Volkswagen Beetle voor iedereen leuk! Wie kent hem niet? En je bent altijd droog!

De prachtige oldtimerkevers worden klaargelegd bij een fraaie start locatie voor uw klantendag, en na onze uitleg over de Beetle History ga je op weg naar een echte Classic Beetle Rally. Met vier personen in elke Kever rijd je een leuke puzzelroute. De prachtige omgeving met zijn kleine wegen leent zich perfect voor een prachtige Classic Rally. En natuurlijk kan iedereen met een B-rijbewijs onze oldtimer-kevers rijden om dat 'gevoel van de zeventiger jaren' te ervaren!

De puzzelroute zet je team aan het werk, want samen moet je proberen de route te vinden met verschillende navigatietechnieken. Onderweg ontdekt u prachtige bezienswaardigheden, vragen, opdrachten en zelfs een terras (inclusief gratis drankje). Er wordt ook aan concurrentie gedacht omdat elk team verschillende uitdagende groepsopdrachten ontdekt! Wie is de snelste? Een speciale middag met nostalgie, teamgevoel en toeren ... Ideaal als klantendag of relatie evenement. Gezelligheid kent geen tijd en na 3 uur arriveer je weer bij de start locatie. Al snel worden de sterke verhalen uitgewisseld ... Welk team kan zichzelf het "winnende team" noemen? Voor hen is er een mooie prijs! En weer of geen weer: 100% droog garantie!


Contactgegevens
Kleiweg 1
5145 NA Waalwijk
T: 06-43454738
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -