Thema: Autoverhuur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Van den Udenhout: Het autobedrijf van de toekomst

Mei-Juni 2015

‘Wie aan mobiliteit of auto’s denkt, denkt spontaan aan Van den Udenhout.’ Directeur Kurt Verhees is hard op weg dit ambitieuze streven waar te maken. Doordachte schaalvergroting, een onovertroffen service en ultieme merkbeleving vormen de speerpunten van zijn strategie.

Lees verder
Thumbnail

Riemersma Leasing: Koudwatervrees als rem

Juli-Aug 2018

‘Haal ik het wel met mijn accu?’ ‘Zijn er genoeg laadstations onderweg?’ Nieuwe vormen van mobiliteit hebben vaak te lijden onder koudwatervrees. De mindset moet anders. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Durf de sprong te wagen. Maak je mobiliteitsdromen waar.’

Lees verder
Thumbnail

Van den Udenhout: Prinsjesdag was ons goed gezind

Nov-Dec 2018

Je kunt wel roepen dat je De Nieuwe Dealer bent, je moet er ook invulling aan geven.’ En dat doet Van den Udenhout overtuigend. Want als je als autodealer e-bikes aan je assortiment toevoegt, mag je jezelf terecht innovatief noemen.

Lees verder
Thumbnail

Story 's-Hertogenbosch: Het Bossche wereldje is klein

Sept-Okt 2021

Story is een bekende naam in de regio. Niet alleen als topdealer van BMW en MINI, maar ook van de worstenbroodjes. Door corona is het vertrouwde oventje op de zaak verdwenen. Tijdelijk maar, hoor. ‘Ons kent ons in deze gunmarkt’, zegt Tim Struijs (33). ‘Het Bossche wereldje is klein, de contacten hartelijk en persoonlijk. Daar hoort onder andere een worstenbroodje bij.’

Lees verder
Thumbnail

Van den Udenhout: Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n automan

Mrt-Apr 2023

Van den Udenhout zit niet alleen in auto’s, maar ook in de laadpalen en de e-bikes. Het bedrijf wil nu eenmaal grip hebben op alles dat met mobiliteit te maken heeft. Bestaat het niet? Dan bedenken ze het zelf.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven