Thema: Autoverhuur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Van den Udenhout: Het autobedrijf van de toekomst

Mei-Juni 2015

‘Wie aan mobiliteit of auto’s denkt, denkt spontaan aan Van den Udenhout.’ Directeur Kurt Verhees is hard op weg dit ambitieuze streven waar te maken. Doordachte schaalvergroting, een onovertroffen service en ultieme merkbeleving vormen de speerpunten van zijn strategie.

Lees verder
Thumbnail

Riemersma Leasing: Koudwatervrees als rem

Juli-Aug 2018

‘Haal ik het wel met mijn accu?’ ‘Zijn er genoeg laadstations onderweg?’ Nieuwe vormen van mobiliteit hebben vaak te lijden onder koudwatervrees. De mindset moet anders. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Durf de sprong te wagen. Maak je mobiliteitsdromen waar.’

Lees verder
Thumbnail

Van den Udenhout: Prinsjesdag was ons goed gezind

Nov-Dec 2018

Je kunt wel roepen dat je De Nieuwe Dealer bent, je moet er ook invulling aan geven.’ En dat doet Van den Udenhout overtuigend. Want als je als autodealer e-bikes aan je assortiment toevoegt, mag je jezelf terecht innovatief noemen.

Lees verder
Thumbnail

Executive Car Lease & Renting: Grensoverschrijdend

Mei-Juni 2013

Iedereen die in Nederland werkt en in België woont, heeft te maken met wetgeving in beide landen. Ook als het om de zakenauto gaat. De Nederlandse onderneming draagt immers de kosten voor de auto op Belgisch kenteken. Hierbij zijn veel aspecten die in België net even anders zijn geregeld dan in Nederland. Denk aan BTW, kentekenregistratie en belasting in verkeersstelling. Executive Car Lease & Renting (ECLR) heeft zich gespecialiseerd in leasing van auto’s in grensoverschrijdende situaties in de Benelux.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven