< Terug naar alle leden

Transport/ Op- en Overslag Gerard Lammers Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

Meer dan 80 jaar kennis en ervaring op het gebied van transport. Vervoer dat, eigenlijk nooit standaard is, omdat er eigenlijk altijd wel net wat meer gedaan moet worden of extra zorg vereist is. Dat geldt voor vrijwel elk transport dat van A tot Z door ons verzorgd kan worden en vooral ook voor onze specialisme in vervoer in het kader van transformatoren, kabelhaspels, vangrail, inbeslagnames voor curatoren en advocaten, vervoer van kunstwerken en andere bijzondere objecten en uitzonderlijke lengte- en breedtetransporten. Dit desgewenst inclusief op- en overslag en warehousing. Zaken die wij ook graag voor u verzorgen.

Succes

Het succes van Gerard Lammers B.V. is te danken aan de uitgebreide diensten die het bedrijf biedt. Deze diensten worden voortdurend verder uitgebreid. Zo verzorgt de onderneming bij verhuizing of vernieuwing van een bedrijf niet alleen voor het transport / machineverplaatsingen en het in- en uitruimen van materialen. Ook voor het uithalen van muurtjes, het maken van sleuven in de grond, stukadoren en witten kan een beroep worden gedaan op Gerard Lammers B.V.

Gerard Lammers B.V. blijft nieuwe diensten ontwikkelen. Hierin spelen de wensen van de klant uiteraard een centrale rol. Ook in de toekomst zegt Gerard Lammers B.V. nooit NEE!

Het succes van Gerard Lammers B.V. is oa te danken aan:

Bereikbaarheid: het gegeven dat zij altijd voor u klaar staan, dag en nacht.
Vakbekwame voorbereiding door de leidinggevende en de uitvoerende medewerkers.
Voor elk transport probleem een oplossing te hebben of te maken.
Zorgvuldige en vakbekwame behandeling van de kapitaalintensieve goederen van de klanten.
Door de medewerkers die méér dan alleen een vrachtauto kunnen besturen.


Contactgegevens
Turfsteker 6
5253 RL Nieuwkuijk
T: 073-5116161
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1931
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -