< Terug naar alle leden

De GezinsManager Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Geen grip meer op jouw gezinssituatie? De GezinsManager biedt als jeugdzorgaanbieder hulp op maat voor ouder, kind en professionals. Onze belofte is simpel: we creëren snel en daadkrachtig een leefbare gezinssituatie. In de aanpak van de GezinsManager staat het kind altijd centraal. Bekijk onze diensten of neem contact met ons op wanneer je ondersteuning nodig hebt of een vraag hebt.

Opvoedproblemen
Kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo. Als ouder probeer je de opvoeding daar zo goed mogelijk op af te stemmen. Jij kent je kind het beste en je weet wat werkt. Toch kan opvoeden soms best lastig zijn. Driftbuien, doordrammen, slecht luisteren, spijbelen, te laat thuiskomen; het hoort er allemaal bij. Dit soort gedrag proberen te veranderen vergt veel tijd, energie en geduld.

Net als iedere andere ouder heb je perioden waarin je je zorgen maakt over de opvoeding van je kind – zeker als het lastige gedrag langer aanhoudt. Lukt het je niet om het gedrag van je kind om te buigen? Heb je het gevoel dat je kind hierdoor in zijn of haar ontwikkeling wordt geremd? Dan ervaar je opvoedproblemen en is het verstandig om hulp te zoeken.

Conflicten tussen jou en je partner hebben een grote invloed op je relatie. Zeker als jullie regelmatig in heftige discussies en ruzies verzeild raken. Hoe vaker en langduriger de conflicten, hoe groter de kans op relatieproblemen. De problemen kunnen op langere termijn zelfs je relatie in gevaar brengen. Daar kunnen je kinderen onder lijden.

Loopt je relatie niet zoals je wilt? Maken jullie voortdurend ruzie en zijn er veel spanningen? Misschien heb je geprobeerd om met je partner over de relatieproblemen te praten. Maar zo’n gesprek levert vaak nog meer ruzie op. Er is veel onbegrip over en weer en jullie verwijten elkaar van alles. Samen komen jullie er niet meer uit. Het is dan zinvol om hulp van buitenaf in te schakelen. De GezinsManager is er om je te helpen.

Het verlies van een baan, verlies van gezondheid, een uithuisplaatsing, een relatie die op de klippen loopt, een echtscheiding, een miskraam of het overlijden van een gezinslid: iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies. En iedereen gaat er anders mee om. Het omgaan met verlies noemen we ook wel rouwen of rouwverwerking.

Elke vorm van verlies heeft impact op jullie gezin. En ieder gezinslid verwerkt dit op zijn of haar eigen manier. Misschien heb je zelf al gemerkt dat jij en je partner heel anders met het verlies omgaan dan je kind. Soms lukt het om dit verlies als gezin samen of met hulp van familie en vrienden te verwerken. Maar soms ook niet. Durf dan om hulp te vragen. De GezinsManager staat voor je klaar.


Contactgegevens
Noordstraat 36
5038 EJ Tilburg
T: 06-57334412
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -