< Terug naar alle leden

MannaertsAppels Advocaten Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

MannaertsAppels is een onafhankelijk middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Tilburg en Breda. MannaertsAppels combineert een zakelijke aanpak met een persoonlijke betrokkenheid bij cliënten.

Op het kantoor werken hoogopgeleide en maatschappelijk betrokken advocaten. De advocaten werken in gespecialiseerde secties op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en letselschade en aansprakelijkheidsrecht. Specialisten uit de verschillende teams werken geregeld met elkaar samen en zoeken waar nodig ook contact met externe deskundigen.

Ondernemers laten zich niet beperken tot landsgrenzen. Vandaar dat MannaertsAppels beschikt over contacten met onder andere advocaten, accountants en fiscalisten in het buitenland. Regelmatig worden deze tot tevredenheid van onze cliënten geraadpleegd.

MannaertsAppels staat ook buitenlandse cliënten bij in juridische vraagstukken die in Nederland spelen. Ervaringen van onze advocaten in het buitenland zijn van absolute toegevoegde waarde voor de internationale rechtspraktijk.


Contactgegevens
Spoorlaan 410
5038 CG Tilburg
T: 013-5838200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1961
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -