< Terug naar alle leden

Abrahams Hoveniers Branche: Facilitaire dienstverlening, Groenvoorziening

Bedrijfsomschrijving

Al ruim 30 jaar is Abrahams Hoveniers gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast vindt u bij onze vestiging in Biest-Houtakker een ruim opgezet tuincentrum en doet u tuinideeën op in onze showtuin.

De tuinen van Abrahams Hoveniers staan bekend om de onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. De tuinen kenmerken zich hiernaast door rust, krachtige eenvoud, heldere lijnen en originaliteit. Onze tuinen zijn tijdloos, maar gaan wel mee met de trends van het moment en de wensen zoals u die heeft.

Met onze uitgebreide dienstverlening kunnen we u altijd van dienst zijn. We kunnen uw tuin regelmatig van onderhoud voorzien, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Ook een eenmalige opfrisbeurt valt onder onze dienstverlening. Bent u de indeling of uitstraling van uw tuin beu, of bent u net verhuisd en wilt u de tuin een transformatie geven? Dan ontwerpen en leggen wij uw tuin aan, waarbij we uiteraard rekening houden met de omgeving en de gebruikers van de tuin.

Bij Hoveniersbedrijf Jan Abrahams bent u er zeker van dat wij u regelmatig op de hoogte houden van onze voortgang en bespreken we veranderingen in het ontwerp altijd eerst met u. Deze betrokkenheid vinden wij belangrijk, omdat we uw droomtuin alleen kunnen realiseren als we u goed begrijpen. Daarom komt onze hovenier uit Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Hilvarenbeek langs voor een kennismakingsgesprek waarin hij u en uw tuin leert kennen. Deze kennis gebruikt hij vervolgens om een paar schetsen te maken van uw toekomstige tuin. Deze schetsen geven u een goed beeld van het ontwerp dat wij in gedachte hebben en geven u de mogelijkheid om concrete aanpassingen voor te stellen. Zo komen wij tot een ontwerp die de sfeer en harmonie die bij u past uitstraalt.

EERLIJK EN VAKKUNDIG
Wij vinden het belangrijk om u op een eerlijke en vakkundige wijze te helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Wij zijn eerlijk over uw mogelijkheden en brengen u op de hoogte van de voor- en nadelen van de verschillende ontwerpkeuzes die onze ontwerper maakt. Ook zijn wij eerlijk over onze prijs en de tijd die we nodig hebben om uw tuin op te leveren. Wij voeren geen werkzaamheden uit die niet nodig zijn, maar leggen onze passie en energie liever in de dingen die u wel nodig heeft. En daar willen we ver in gaan, dus u kunt ook met complexe vraagstukken bij ons terecht. Wij worden gelukkig van het realiseren van uw droomtuin, de beschikbare oppervlakte en de complexiteit van uw wensen zijn uitdagingen die wij graag aangaan om ons doel te kunnen bereiken. Hoewel onze tuinen tijdloos zijn, verwerken wij wel de trends van het moment en uw wensen in het ontwerp. Zo bent u zeker van het beste van meerdere werelden.


Contactgegevens
Hakvoortseweg 15
5084 HB Biest Houtakker
T: 013-5052489
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000


Drone vlucht Abrahams Hoveniers in Biest-Houtakker