Thema: Bedrijfsrisico

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Claeren Risicobeheersers: Balanceren tussen groot en klein

Feb 2011

Al bijna negentig jaar garandeert Claeren Risicobeheersers klanten meer bedrijfscontinuïteit door de bedrijfsrisico’s beheersbaar te maken. Continue communicatie met de bewerkstelligen.

Lees verder
Thumbnail

Van der Donk Group: We sparren regelmatig

Juli-Aug 2018

Opa plaveide de weg. Hij zorgde ervoor dat de naam ‘Van der Donk’ een begrip in de telecomwereld werd. Dat bleek opnieuw toen kleinzoon Bert zich vorig jaar bij de organisatie van telecom-aanbieders aanmeldde met Qonnecta.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Go big, go niche or go home

Sept-Okt 2018

‘Als het zo doorgaat, word ik multimiljonair’, zei Oskar van Straaten gekscherend. Want met 25.000 gulden startkapitaal behaalde hij het eerste jaar een omzet van 640.000 gulden. Maar het blééf niet goed gaan. Oskar betaalde veel leergeld en nam tien jaar geleden een ingrijpend besluit.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank Tilburg en omstreken: Het idee is dat...

Jan-Feb 2012

Meedenken, krachten bundelen en samenwerken, maakt sterk. Bart van der Pant, directeur Bedrijven en Tjerk-Martijn Mulder, directeur Particulieren van Rabobank Tilburg en omstreken zien in hun werkgebied de sociale cohesie toenemen. Mensen zullen elkaar meer nodig hebben om ambities waar te maken.

Lees verder
Thumbnail

Column Jean Paul van Bavel: Lichtpuntjes

Jan-Feb 2013

De laatste weken van het jaar gebruiken wij om met onze cliënten te praten over de vermogensbeheerportefeuille. Even terugkijken naar 2012, maar vooral ook vooruitblikken naar het komende jaar. Vorige week sprak ik een cliënt die zich zorgen maakt over alle negatieve economische berichten in de krant. De eurocrisis die maar blijft voortslepen, het Nederlandse pensioenstelsel dat op instorten staat en de woningmarkt die op slot zit. ‘Het kan toch nooit goed gaan met de aandelenbeurs het komende jaar.'

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven