< Terug naar alle leden

Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers kent een voorgeschiedenis van meer dan 80 jaar. In zowel isolatie als gevelonderhoud zijn wij al jaren marktleider. Niet alleen in omvang en landelijk bereik, maar juist ook in kwalitatieve en innovatieve oplossingen. Beide specialisaties worden voor goede verduurzaming samengebracht in 1 aanbod.

We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces. De passie komt vanuit de liefde voor het vakmanschap waarin we jarenlange ervaring hebben. De innovatie vloeit voort vanuit onze ambitie altijd vooruitstrevend te willen zijn. Dit geldt zowel voor onze processen als in materiaal- en materieelgebruik. Stilstand betekent achteruitgang dus zijn wij altijd in beweging.

Takkenkamp streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We geloven daarbij in open en eerlijke communicatie. Dit betekent dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Voor elk doel en iedere wens is er een geschikt product dat het beste past. We bieden niet zomaar een oplossing, we bieden de beste oplossing en deze is afhankelijk van de situatie. We voeren daarom het breedste pakket aan isolatieproducten en -materialen waardoor er voor elke duurzaamheid- en besparingsvraag een goed antwoord is.

Bij de keuze van producten voor het door ons gevoerde assortiment, zijn een aantal zaken van belang:

Kosten. We bieden diversiteit in oplossingen waardoor ook de kosten voor verduurzaming passend zijn voor iedere klant. Daarbij zijn wij transparant welke producten in aanmerking komen voor subsidie en welke niet. Deze worden volgens wet- en regelgeving vastgelegd en door ons gevoerd.

Kwaliteit. We staan voor onze dienstverlening en dus de producten die we aanbieden. We geven hier 10 jaar garantie op.

Zorg voor het milieu. We gebruiken de minst schadelijke producten voor het milieu.

Duurzaamheid. Onze adviezen geven de meest duurzame oplossing weer en daarbij betrekken we dan ook tevens de omgeving. Denk hierbij aan de staat en kwaliteit van de gevel, het dak of de bodem. De combinatie van omgeving en soort product kan het verschil maken tussen een prima isolatie en een hele goede.


Contactgegevens
Het Sterrenbeeld 48
5215 ML 's-Hertogenbosch
T: 073-6158000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1938
Vestigingen: -
Jaaromzet: -