Thema: Onderhoud

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Marga van Venrooij

Mei-Juni 2015

Een eigen wielerploeg die op nationaal niveau meedingt, staat voor alles wat haar bedrijf typeert: wilskracht, doorzetten en samenwerken om als eerste de eindstreep te halen. De beloning van de gezamenlijke inspanningen? Meer dan vijftig jaar van succes.

Lees verder
Thumbnail

Gras & Groen: Zit het werk tegen, dan is het zo

Sept-Okt 2016

Onderzoek heeft uitgewezen dat heel wat Nederlanders (maar liefst 33%) ontevreden is met zijn huidige tuin. Gras en Groen heeft zich tot doel gesteld om te zorgen voor tevreden gezichten en een groene leefomgeving. Hoe ze dat doen?

Lees verder
Thumbnail

Stork: Pleidooi voor de gereedschapskist

Jan-Febr 2019

‘De ene dag ga je naar een chocoladefabriek, de volgende naar een attractiepark. Ik denk niet dat je een bedrijf vindt dat zijn medewerkers zoveel variatie in het werk en zoveel groeimogelijkheden biedt.’

Lees verder
Thumbnail

Koppen Bouw & Onderhoud: Trots, taai en tevreden

Nov-Dec 2019

‘Waar ben ik trots op? Ik ben trots op onze medewerkers. Op hun kennis en vakkundigheid. Hun flexibiliteit en bereidheid om mee te denken. Ik ben trots dat opdrachtgevers in ons geloven. Trots op de prestaties die we samen met onze onderaannemers neerzetten.’

Lees verder
Thumbnail

Schildersbedrijf Ghering: Uniek onderhoudsplan

Dec 2010-Jan 2011

Een verlaagd BTW-tarief op arbeid en de winterschilderpremie: juist nu is het aantrekkelijk om de schilder in huis te halen. Schildersbedrijf Ghering biedt ook nog een oplossing voor de langere termijn. In de vorm van een onderhoudsabonnement, waardoor verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen en particulieren vier of tien jaar lang verzekerd zijn van een goed onderhouden pand, tegen een vast bedrag per jaar.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven