< Terug naar alle leden

Delen Private Bank Branche: Zakelijke dienstverlening, Banken

Bedrijfsomschrijving

Dicht bij de klant
Dat staat bij Delen Private Bank voorop. Voor iedereen met een groot of klein vermogen zijn we een vertrouwd adres ‘om de hoek’.

Solide
Als vermogensbeheerder van particulieren, families en dga’s hebben we een rijke historie. Maar altijd zijn we meegegroeid met de tijdgeest. Een belangrijke stap naar een gezonde toekomst is de overname door de Belgische Delen Private Bank in 2015. Een naam die iedereen kent in België.

Persoonlijk
Delen Private Bank heeft als vermogensbeheerder duidelijk een eigen stijl waarbij het persoonlijk contact en ‘elkaar kennen’ een belangrijke pijler is. Juist daardoor lukt het ons om daadwerkelijk in te spelen op uw persoonlijke wensen. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons. Natuurlijk bent u altijd welkom op een van onze kantoren, maar ook komen we graag naar u toe. Wat u het prettigst vindt.

Glashelder
Delen Private Bank biedt u eerlijke, begrijpelijke producten en diensten. Hiermee beschermen we uw vermogen en streven we naar evenwichtige groei, gericht op de lange termijn. In onze beleggingsfilosofie speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Wij bewijzen dat een prima beleggingsrendement en oog voor duurzaamheid goed zijn te combineren.

Snel en efficiënt
Digitalisering en technologie bieden ons mogelijkheden om u nog beter te bedienen. Hoe sneller en efficiënter onze processen, des te meer tijd hebben we over voor persoonlijk contact. Ook heeft u beter zicht op uw vermogen. Dankzij de nieuwe technieken kunt u online en via onze gebruiksvriendelijke app op elk ogenblik van de dag zien hoe het zit met uw portefeuille, de samenstelling, het kostenplaatje en de rendementen. Service op maat, persoonlijk met slimme technologie.


Contactgegevens
Parade 17
5211 KL Den Bosch
T: 088-5201020
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1797
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -