< Terug naar alle leden

GRENKE Finance Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

GRENKE: ZAKELIJK LEASEN VOOR BEDRIJVEN
In een concurrerende markt kun je nooit stilstaan. Nieuwe technologieën en innovatieve werkomgevingen vragen om slim te investeren. GRENKE helpt je hierbij. 

Hoe houd je je cashflow onder controle in een snel veranderende markt? Zakelijk leasen bij GRENKE geeft je de vrijheid om je ideeën werkelijkheid te maken.

GRENKE MAAKT HET JE GEMAKKELIJK
Als ondernemer regel je alles graag zo goed mogelijk, zéker als het om een bedrijfsfinanciering gaat. GRENKE is hierbij jouw onmisbare partner. Wij werken snel, eenvoudig en met gunstige voordelen.

Onze kernwaarden:
Betrouwbaar
Eenvoudig
Transparant
Persoonlijk

SLIM INVESTEREN HELPT JOUW BEDRIJF VOORUIT
Van 3D-printers tot horeca-apparatuur: met de juiste zakelijke financiering van GRENKE verbeter je de productiviteit en concurrentiepositie van je bedrijf.  

GRENKE VOOR ZELFSTANDIGEN
Als zelfstandige gebruikmaken van de nieuwste apparatuur? Met de op maat gemaakte financieringen van GRENKE is dat geen probleem.

DÉ ONDERSTEUNING DIE JIJ ALS ZZP'ER NODIG HEBT
Als zzp'er heb je dromen. We helpen graag om die werkelijkheid te maken. En we beseffen natuurlijk dat een investering voor jou zowel een kans als een uitdaging is. Dus lease je bij ons? Dan krijg jij de zekerheid die je nodig hebt.

Jij bedenkt de ideeën, wij zorgen voor de financiering
Als zzp'er wil je doen waar je goed in bent. En daar horen zorgen over geld niet bij. Onze leaseoplossingen voor zelfstandigen bieden jou de liquiditeit om te ondernemen. Lease daarom de spullen die je nodig hebt voor bijvoorbeeld je kantoor, werkplaats of praktijk.

WAAROM LEASEN BIJ GRENKE?

Persoonlijk
Maatwerk
Eenvoudig
Flexibel

OPLOSSINGEN SPECIAAL VOOR JOU ALS ZZP'ER
Zoals jij maatwerk levert aan jouw klanten, zo leveren wij passende oplossingen voor jou. Onze financieringen zijn dan ook zorgvuldig afgestemd op jouw behoeften. Zo kun je investeren zonder je druk te maken over je liquiditeit.


Contactgegevens
Flight Forum 579
5657 DT Eindhoven
T: 0683674364
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 5
Jaaromzet: -