Thumbnail

The Adventure: Als passie en persoonlijkheid elkaar ontmoeten

Juli-Aug 2011

Waar collega’s in de sector het vandaag de dag vaak moeilijk hebben, kent The Adventure een stormachtige groei. Zelfs in die mate, dat de showroom en de werkplaats zijn uitgebreid en gerestyled.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2012: Mobiliteit & Transport - Wordt de heilige koe een melkkoe?

Mrt-April 2012

De markt verandert en er is meer behoefte aan flexibiliteit op de weg. De trend is duidelijk zichtbaar. Maar de invloed van de overheid, onmacht binnen de mobiliteitsbranche en de mindset van ondernemers en werknemers staan creatieve oplossingen in de weg. Hoe de leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven en autodealers in beweging blijven in deze gecompliceerde wereld, leest u in dit debat.

Lees verder
Thumbnail

SES Computers: Omzet elk jaar verdubbeld

Jan-Feb 2013

Zeven jaar geleden begonnen Sander Schmidt en Sander van Setten een webwinkel in ex-leasecomputers, voornamelijk bedoeld voor studenten. Vandaag heeft SES vijf fysieke winkels, 28 medewerkers en tal van (grote) bedrijven als klant.

Lees verder
Thumbnail

Autopon Lease: Zorgeloos en zeker

Juli-Aug 2013

Twee sterke moeders met dezelfde langetermijnvisie als Autopon Lease; innovatieve mobiliteitsoplossingen die passen bij deze tijd, een klantgerichte organisatie die bovenal meedenkt met de klant. Het zijn ingrediënten die de leasemaatschappij de afgelopen jaren deden groeien.

Lees verder
Thumbnail

Jos van Boxtel lease: Van autobezit naar autogebruik

Maart-April 2014

Veelzijdig en flexibel. Alle disciplines onder één dak. Leaseformules die perfect aansluiten bij uw bedrijf. Unieke shortlease-mogelijkheden. Aantrekkelijke tarieven. Het maakt van Jos van Boxtel Lease de aangewezen leasepartner van het MKB.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven