< Terug naar alle leden

WerkTalent Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Dat ze een goede service belangrijk vinden, blijkt wel uit de reviews die klanten én kandidaten schrijven. WerkTalent Tilburg brengt een Rotterdamse mentaliteit mee voor de vacatures in Tilburg; Geen woorden, maar daden. En werken ze met specialisten die jouw vakgebied kennen. Zo hebben ze vacatures in de logistiek in Tilburg, maar ook in: procesindustrie (food, kunststof), office, sales, techniek en metaalindustrie.

Waar andere uitzendbureaus vestigingen sluiten, opent WerkTalent ze. Met lokale partners die niet alleen uit de buurt komen, maar graag dat stapje extra zetten omdat ze zelf iets op willen bouwen, op hun eigen manier. Daardoor kennen ze de zorgen, wensen en uitdagingen van de kandidaten en klanten als geen ander.

WerkTalent Tilburg bemiddelt mensen, geen nummers. Daarom zien ze kandidaten zoals ze zijn en kijken ze verder dan het CV. Het doel is altijd het vinden van de allerbeste match, voor de sollicitant en het bedrijf. Zelfs als die op het eerste oog verrassend lijkt. Daar zijn ze graag eerlijk in.

Afspraak is afspraak, daar kunt u op rekenen. Net zoals op een vaste contactpersoon en goede bereikbaarheid, óók buiten kantooruren. Als erkend 5-sterrenspecialist willen ze u niet slechts diensten verkopen, maar een geschikte medewerker garanderen. Daarvoor zetten ze graag een extra stap. Wilt u vacatures bij WerkTalent in Tilburg uitzetten? Neem dan contact op.

*Een eigen vestiging openen? Dat kan. WerkTalent is opzoek naar nieuwe vestigingsmanagers.
Met het unieke partnermodel kunt u een WerkTalent-vestiging openen, ondernemen en succesvol zijn, zonder dat u zelf hoeft te investeren. WerkTalent ondersteunt alle vestigingen als een service center, zodat de partners kunnen doen waar ze goed in zijn: klanten en kandidaten bij elkaar brengen.


Contactgegevens
Schouwburgring 2
5038 TL Tilburg
T: 013-3031140
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 19
Jaaromzet: > €5.000.000