< Terug naar alle leden

TE Connectivity Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

TE vandaag

Oplossingen voor elektrische voertuigen, vliegtuigen, digitale fabrieken en slimme huizen. Innovatie die levensreddende medische zorg, duurzame gemeenschappen, efficiënte nutsnetwerken en de wereldwijde communicatie-infrastructuur mogelijk maakt. Al meer dan 75 jaar werken we samen met klanten om hoogtechnologische connectiviteits- en sensorproducten te produceren die een verbonden wereld mogelijk maken. Onze focus op betrouwbaarheid en duurzaamheid, onze toewijding aan vooruitgang en het ongeëvenaarde aanbod van onze productportfolio stellen grote en kleine bedrijven in staat om ideeën om te zetten in technologie die kan veranderen hoe de wereld morgen werkt en leeft.

We stimuleren, inspireren en dagen elke medewerker uit om hun potentieel te ontketenen op zinvolle manieren die ons doel en onze strategie helpen bevorderen. In onze hele organisatie ondersteunen we professionele groei en dragen we bij aan een cultuur die diversiteit omarmt, inclusie verwacht en betrokkenheid waardeert. Bij TE maken we ons bedrijf sterker als onze teams samenwerken.

Inclusie en diversiteit
We zijn toegewijd aan onze visie van een diverse en inclusieve werkomgeving waar alle medewerkers betrokken zijn, verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd, en alle meningen ertoe doen. TE streeft ernaar om een ​​personeelsbestand te hebben, inclusief ons leveranciersnetwerk, dat de wereldwijde markt en klanten die we bedienen vertegenwoordigt.

Onze prioriteiten voor inclusiviteit en diversiteit worden gedreven door onze focus op de behoeften van onze klanten, aandeelhouders en medewerkers.


Contactgegevens
Brabantlaan 2A
5216 TV 's-Hertogenbosch
T: 073-6246246
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1955
Vestigingen: -
Jaaromzet: -