< Terug naar alle leden

Remoticom Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Bij ons kunt u terecht voor de ontwikkeling en productie van uw Internet of Things (IoT) oplossing. Samen met onze ervaren ingenieurs zetten wij dan ook onze expertise in voor de realisatie van intelligente sensoren. We kunnen uw idee, met een korte doorlooptijd, omzetten naar een tastbare IoT-oplossing. Dit middels een tussentijdse Proof of Concept.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bedienen toonaangevende internationale klanten, welke met onze ingenieurs samenwerken om de meest onderscheidende en innovatieve producten te ontwikkelen. Samen met u gaan onze gedreven en gepassioneerde medewerkers voor de ultieme technologische oplossing die u op de toekomst voorbereidt.

OEM
Remoticom is naast ontwikkelaar ook producent van IoT-oplossingen. Wij ontwikkelen op basis van klantvraagstukken en productspecificaties, wat resulteert in efficiënte en vooruitstrevende oplossingen.

CONSULTANCY
Door onze jarenlange ervaring wordt Remoticom steeds vaker en eerder betrokken bij ontwikkeltrajecten binnen het IoT-domein van klanten. Als adviseur worden we gevraagd door andere marktpartijen om onze opgedane kennis om te zetten naar concrete IoT-oplossingen om de (maatschappelijke) doelstellingen te realiseren.

CUSTOM MADE
Wenst u een IoT-toepassing, maar heeft u geen eigen capaciteiten en/of kennis? Bij Remoticom kan dit door kleinere oplages dan bij OEM gebruikelijk is (volume based), maar wel met de full-service van ontwerp tot productie.

EMS
U heeft zelf al een concept, maar geen productiefaciliteit voor bestukking van de PCB en productie van kunststof behuizingen. Remoticom kan deze capaciteitsvraag voor u invullen, inclusief het vervaardigen van de te gebruiken spuitgietmatrijs.


Contactgegevens
Kraaivenstraat 25 42
5048 AB Tilburg
T: 013-3034300
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -