Thumbnail

ITSN: Voorkomen is beter dan genezen

Aug-Sept 2010

Niemand is zo onverstandig te rijden in een auto zonder waarschuwingslampjes. Vreemd genoeg is het belang van IT-monitoring blijkbaar minder vanzelfsprekend.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Lisethe van der Doelen

Juli-Aug 2011

Nieuwsgierigheid deed Lisethe bij haar afstuderen kiezen voor de toen nog jonge IT-sector. Drieëntwintig jaar later voelt ze zich nog steeds als een vis in het water in deze dynamische wereld. Heimelijk koestert ze echter ook een andere droom…

Lees verder
Thumbnail

Trust Alliance: Nieuwe standaard voor de branche

Juli-Aug 2011

Trust Alliance is een ambitieus en bovenal ondernemend bedrijf. Zij beheert 180 vennootschappen en breidt zich uit over de landsgrenzen. Na locaties in ’s-Hertogenbosch en Amsterdam volgt deze zomer een nieuw kantoor in Luxemburg.

Lees verder
Thumbnail

ProDyne en Infopact: Samen zoeken we de beste oplossing

Nov-Dec 2011

Prodyne is een kenniscentrum en solutionprovider die meedenkt aan IT & (tele)communicatieoplossingen voor het MKB. Het Bossche bedrijf is pas een klein jaar geleden gestart, maar timmert inmiddels hard aan de weg. Prodyne werkt samen met Infopact, dat het netwerk en de daarbij behorende diensten levert. 'Samen delen we een visie met betrekking tot service en dienstverlening', aldus Roland Durkstra, directeur en eigenaar van Prodyne.

Lees verder
Thumbnail

SES Computers: Omzet elk jaar verdubbeld

Jan-Feb 2013

Zeven jaar geleden begonnen Sander Schmidt en Sander van Setten een webwinkel in ex-leasecomputers, voornamelijk bedoeld voor studenten. Vandaag heeft SES vijf fysieke winkels, 28 medewerkers en tal van (grote) bedrijven als klant.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven