< Terug naar alle leden

Maxwise Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Op zoek naar een training waardoor je persoonlijk én zakelijk duurzaam ontwikkelt? Dan ben je aan het juiste adres.

Maxwise is niet zomaar een trainingsbureau. Wij zijn een bureau dat zich onderscheidt. Niet door wat we zeggen, maar door wat we doen en laten zien. Wij geloven in persoonlijk leiderschap, voor onze deelnemers én voor onszelf.

We geven unieke trainingen die impact hebben. Die ergens over gaan en een duurzaam verschil maken. Waardoor je als deelnemer waardevolle resultaten ervaart die zichtbaar, merkbaar en voelbaar zijn.

Of je nou komt voor persoonlijk geluk, professioneel succes of allebei.

Onze visie
Maxwise laat je zien hoe je je eigen succes creëert. Hoe je zelf de regie in je eigen leven voert. Dit doen we door te trainen in persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent voor ons dat je vanuit heldere visie verantwoordelijkheid draagt voor je gewenste resultaat en daarmee een voorbeeld bent. In onze trainingen zul je erachter komen wat jouw visie is. Wat je motiveert en inspireert, zodat je dit kunt inzetten bij het behalen van je gewenste resultaat. Maxwise laat je het maximale uit jezelf halen.

Jouw succes
Eerdere ervaringen kunnen een negatief effect hebben op je zelfbeeld, waardoor beperkende / belemmerende gedachtes kunnen ontstaan. Maxwise geeft je het inzicht en de tools om bij onvoorziene omstandigheden, tegenslagen of confrontaties, jezelf sneller te kunnen herpakken. We laten je zien dat dit geen kwestie is van weten, maar van doen. Jij creëert je eigen succes.

En wij?
Wij gaan voor het maximale: een waardevolle bijdrage leveren aan een mooiere wereld en hopelijk aan jouw wereld. Hoogdravend? Idealistisch? Misschien. Maar dat is wat ons motiveert. Daarnaast is groei voor ons belangrijk. Wij willen blijven groeien. Zowel persoonlijk als zakelijk. Ook willen we jou laten zien dat je kunt groeien. Om zo het maximale uit jezelf te kunnen halen.


Contactgegevens
Paardeweide 16 F-G
4824 EH Breda
T: 076-7505887
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -