< Terug naar alle leden

Axell Group Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

Onze kernwaarden
Wij streven altijd naar het beste resultaat. Om dit te realiseren, delen alle professionals binnen onze organisatie de volgende kernwaarden. Deze dragen wij deze zowel intern als extern actief uit.

Menselijk
Bij Axell Group nemen we iedereen serieus. Onze klanten, maar ook onze medewerkers, partners en leveranciers. Iedereen is gelijkwaardig en verdient het om gehoord te worden. En wanneer het nodig is, spreken we elkaar aan op gemaakte afspraken en verantwoordelijkheden.

Oplossend
De beste oplossingen liggen niet altijd voor de hand. Soms zijn ze aan de oppervlakte onzichtbaar of hebben problemen een diepere oorzaak dan gedacht. Wij zien het als onze taak om onze diensten, mensen en kennis in te zetten op een manier die écht structurele verbeteringen oplevert. Daarbij schuwen we het kijken buiten onze eigen kaders niet.

Transparant
Duidelijkheid en openheid zijn de basis voor goede relatie. Verwachtingen managen, zorgvuldig communiceren en elkaar vertrouwen geven leidt tot empowerment bij management, medewerkers en onze klanten.

Daadkrachtig
De kracht van een platte organisatie is de vrijheid om snel en toch gefundeerd beslissingen te nemen. Is een oplossing logisch, dan gaan we er gewoon voor. We werken hard, zijn altijd kritisch en positief. Dat maak ons slagvaardig en doelgericht.

Ondernemend
Onmisbaar in elke organisatie: ondernemerschap en de wil om te blijven verbeteren. Door creatief te zijn, lef te tonen en door te zetten, gaan we zonder schroom de grootste uitdagingen aan.

Duurzaamheid
Duurzaamheid heeft onze aandacht in de breedste zin van het woord. Van milieubesparing tot het realiseren van langdurige partnerships en het creëren van toekomstbestendige procesverbeteringen. Bovendien streven wij ernaar onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. Dat bewijzen we met onder andere:

Onze investeringen in geavanceerde planningssystemen voor de optimale inzet van ons wagenpark
Focus op nieuwe technologieën en duurzame alternatieven, zoals bijvoorbeeld LZV-voertuigen en Euro-normen voor onze vrachtwagens
Ambitieuze energiebesparingsnormen in onze logistieke centra, waaronder het gebruik van zonnepanelen


Contactgegevens
De Buskes 14
5087 MA Diessen
T: 013-5046504
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1933
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000