< Terug naar alle leden

Axell Logistics Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

Samen met onze klanten gaan we continu de uitdaging aan om waarde toe te voegen zodat we op de lange termijn allebei kunnen uitblinken waar we goed in zijn.

Over Axell Logistics
Axell Logistics vindt zijn oorsprong in 1933 in het Brabantse Diessen. Jo Timmermans richtte destijds het familiebedrijf op, later bekend onder de naam Timmermans Transport & Logistiek.

Inmiddels is Axell Logistics uitgegroeid tot een internationaal bedrijf in transport en logistiek, met 2 locaties in Nederland (Diessen en Etten-Leur ) en 5 in Polen. Naast distributie in de Benelux en Polen is Axell Logistics ook internationaal transportspecialist op de corridor Benelux-Duitsland-Polen. Ook beschikken we over ruim 87.000 m2 magazijnruimte in Nederland en 50.000 m2 in Polen, waar op- en overslag, value-added services en e-fulfilment activiteiten voor diverse klanten plaatsvinden.

Onze activiteiten
Transport - Voor alle denkbare vormen van transport heeft Axell Logistics een passende oplossing. We beschikken over een eigen wagenpark en maken daarnaast gebruik van een fijnmazig en kwalitatief netwerk met subcontractors en parcelcarriers.

Value Added Logistics - Geen logistiek proces is hetzelfde, dus elke uitdaging vraagt om een andere oplossing. We vervoeren niet alleen een product van A naar B, maar voegen desgewenst ook extra waarde toe. Denk aan een passende verpakking of de juiste etiketten. Met Value Added Logistics gaat het allang niet meer om vervoer alleen. Op onze eigen locaties en on site bij de klant, verzorgen wij uiteenlopende werkzaamheden zoals (re)labeling, co-packing, producten voorzien van prijsstickers, assembleren, samenstellen van winkeldisplays en giftpacks.

Warehousing - Zowel in Nederland als in Polen heeft Axell Logistics op strategische locaties de beschikking over eigen warehouses. Hier voeren we alle logistieke diensten uit, zoals opslag, crossdockwerkzaamheden, pick- en packactiviteiten en value added logistics.

Axell Logistics en Axell Financial Services vormen samen Axell Group, met activiteiten in Nederland en Polen.

Axell Group
Meerwaarde, daar draait het om bij Axell Group. Al bijna 90 jaar voegen onze mensen waarde toe voor onze klanten. Met onze unieke combinatie van logistieke- en financiële dienstverlening vinden we altijd een passende oplossing. Zo denken we als volwaardig businesspartner mee met onze opdrachtgevers. In onze relaties met klanten zijn wij altijd gericht op effectief samenwerken, continu verbetermogelijkheden zoeken en open met elkaar communiceren. Transparantie en daadkracht zijn verankerd in het DNA van ons familiebedrijf. Zo presteren we steeds een stapje beter, vandaag en op de lange termijn.

Dat zit als familiebedrijf in ons DNA. Of het nu gaat om de toegevoegde waarde van logistieke diensten of het faciliteren in financiële diensten: onze organisatie heeft de drive om duurzaam resultaat te behalen. Samen met medewerkers en klanten waarde toevoegen is daarom ons doel. Adding value together.


Contactgegevens
De Buskes 14
5087 MA Diessen
T: 013-5046504
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1933
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000