< Terug naar alle leden

Fresh Maintenance Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn specialisten in het installeren en onderhouden van gevelliftinstallaties op hoge daken. Wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers en doen dit over de hele wereld.

Wij zijn specialisten in het installeren en onderhouden van gevelliftinstallaties op hoge daken. Wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers en doen dit over de hele wereld. Fresh Maintenance is een partij die vol bevlogenheid, betrokkenheid en energie haar werkzaamheden uitvoert op een letterlijk én figuurlijk hoog niveau. We hebben plezier in hetgeen we doen wat terug komt in de kwaliteit werk dat we leveren. We ontzorgen door u proactief op de hoogte te houden van de voortgang en zijn flexibel wanneer u dat van ons verwacht. Ons werk inspireert!

KERNWAARDEN
Betrokken en bevlogen
Fresh Maintenance is een partij die vol bevlogenheid, betrokkenheid en energie haar werkzaamheden uitvoert op een letterlijk én figuurlijk hoog niveau.

Proactief
We ontzorgen door u proactief op de hoogte te houden van de voortgang.

Flexibel
We zijn flexibel wanneer u dat van ons verwacht.

Plezier
We hebben plezier in het geen we doen wat uiteindelijk terug komt in de kwaliteit werk dat we leveren.

ONZE DIENSTVERLENING
Service & Onderhoud
Fresh Maintenance is een partij die vol bevlogenheid, betrokkenheid en energie haar werkzaamheden uitvoert op een letterlijk én figuurlijk hoog niveau. We hebben plezier in het onderhouden van gevelliftinstallaties wat uiteindelijk terug komt in de kwaliteit werk dat we leveren. We ontzorgen door u proactief op de hoogte te houden van de voortgang en zijn flexibel wanneer u dat van ons verwacht.

Installatie gevelliften (BMU’s)
Wij reizen over de hele wereld om voor onze klanten(fabrikanten) complexe gevelliftinstallaties (Building Maintenance Units) te installeren op de meest hoge, mooie en inspirerende gebouwen. Onze expertise, werkwijze en instelling maakt ons de juiste partner om vele installaties veilig en bedrijfsklaar op te leveren.

Leveren nieuwe installaties
Wij leveren installaties van verschillende fabrikanten, zelf zijn we geen fabrikant. Hiervoor hebben we gekozen omdat elke locatie anders is en in de loop van de tijd zelf nog kan veranderen. Om de markt goed te kunnen bedienen werken we daarom met de fabrikanten samen om altijd een juiste oplossing kunnen bieden, ongeacht het fabricaat. Wij hebben onze focus op de vervangingsmarkt, hierin weten we u goed te adviseren en dragen we zorg voor een goede uitvoering.

We zien steeds vaker dat nieuwbouwprojecten meer wensen, eisen en vrijheden hebben binnen een ontwerp. Esthetiek is hierbij de voornaamste drijfveer. Dit vraagt geregeld om installaties die voor dit ontwerp passend gemaakt moeten worden. Hierbij bemiddelen we en lopen we mee aan de zijlijn indien we u hiermee kunnen ontzorgen.


Contactgegevens
Middelweg 34 B
5253 CA Nieuwkuijk
T: 085-0768801
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -