< Terug naar alle leden

Peters Bouw en Onderhoud Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

Peters Bouw en Onderhoud is specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfsgebouwen, scholen en (zorg)instellingen. Daarnaast zijn uiteenlopende vormen van betonwerk bij ons in vertrouwde handen.

Onze aanpak draait om waarde creëren. Daarom kiezen we voor een integrale benadering, waarbij we het ontwerp en de bouw voor onze rekening kunnen nemen. De jarenlange ervaring met bouwteams en kostentechnische expertise zijn hierbij onontbeerlijk. Om faalkosten te beperken en het proces beheerst te laten verlopen werken we volgens een heldere procesfasering. Daarbij staan duurzame, kwalitatief hoogwaardige oplossingen voorop. Gebruikers en andere belanghebbenden moeten het gebouw immers waarderen, in uitstraling en gebruik, nu en in de toekomst.

We bouwen op een stevig fundament van bijna 40 jaar ervaring en een team betrokken, vakbekwame medewerkers en vaste partners. Kennis en vakmanschap staan hoog in het vaandel, evenals verantwoordelijkheid nemen en afspraken waarmaken. We gaan doordacht te werk, bewegen mee, zijn oplossingsgericht, creatief en vindingrijk en kunnen dankzij korte lijnen snel schakelen.

Peters Bouw en Onderhoud maakt deel uit van Bouwgroep Zuiderbosch.


Contactgegevens
Hintham 156
5246 AK Den Bosch
T: 073-6924433
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -