< Terug naar alle leden

Versteijnen Logistics Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

WIJ ZIJN VERSTEIJNEN
We zijn zo groot en flexibel als je wilt

Versteijnen is een logistiek dienstverlener die voortdurend streeft naar het creëren van maatwerkoplossingen en toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. De jarenlange ervaring van onze organisatie vormt de basis voor de hoogwaardige dienstverlening van vandaag. Het bedrijf is op nationaal en internationaal niveau uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare speler. Tegelijkertijd is het informele karakter van het familiebedrijf, dat in 1947 is opgericht, bewaard gebleven.

De weg die voor je ligt mag dan onbekend zijn, maar je bent niet alleen. Of je nu behoefte hebt aan gecentraliseerde logistiek, schaalbare opslag, orderpicking of transport, Versteijnen Logistics regelt het voor je in alle soorten en maten. Probeer nieuwe dingen. Verken nieuwe gebieden. Ver weg of dichtbij huis. Met Versteijnen als partner staat jouw deur naar Europa wagenwijd open.

EUROPEAN DISTRIBUTION CAMPUS
Niemand kent jouw bedrijf beter dan jij. Dus jij weet als geen ander wat er nodig is om vooruit te komen. Wij kennen de weg in Europa en weten wat er moet gebeuren om jouw goederen snel en veilig op hun bestemming af te leveren. Of je nu goederen wilt opslaan of ze juist wilt vervoeren per vrachtwagen, trein of vliegtuig, Versteijnen beweegt met je mee waarbij we ons specialiseren in: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk.

VERSTEIJNEN TOT JE DIENST
Versteijnen heeft alle ruimte en diensten die je zoekt om te anticiperen op de weg die voor je ligt. Net als jij zijn we flexibel en nooit bang om te innoveren en te anticiperen. Transpiratie in traceerbaarheid is slechts één voorbeeld van hoe we jouw en ons bedrijf bij elkaar brengen.

Onze real-time tools geven je 24/7 inzicht in je voorraad, waar je goederen zijn opgeslagen of wanneer deze precies op hun bestemming aankomen. Met Versteijnen heb je altijd grip op het hier en nu, met de zekerheid dat je kunt opschalen wanneer je situatie daarom vraagt.Contactgegevens
Zeusstraat 3
5048 CA Tilburg
T: 013-5788300
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1947
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -