< Terug naar alle leden

BINK Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

Een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare technisch dienstverlener met vier disciplines: elektrotechniek, beveiligingstechniek, solar en installatietechniek.

Bij BINK zijn we techneuten met hart voor de zaak! We draaien al 40 jaar mee in de branche, beheersen de ambacht tot in de puntjes en zitten boordevol kennis. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies. Onze mensen zetten voortdurend een stapje extra en gaan altijd voor de beste oplossing! Daarmee bouwen wij duurzame relaties op met onze opdrachtgevers. Zo hebben wij mogen werken aan de mooiste installaties van een groeiend aantal opdrachtgevers in de Zuid-Nederland.

Hart voor de zaak
Hoewel BINK vandaag de dag zo'n 220 medewerkers in dienst heeft, zijn we nog altijd dat dorpse familiebedrijf. We kennen hier iedereen bij naam. Dat persoonlijke en vertrouwelijke karakter staat bij BINK centraal. Hier geldt: ons kent ons. Dat is voor het hele bedrijf ontzettend belangrijk. Onze mensen hebben hart voor de zaak, zijn in en in BINK.

Dé beste technisch dienstverlener
Onze missie is om binnen drie jaar de beste technische dienstverlener van Zuid-Nederland te worden. Een ambitie de we gaan behalen door de betrouwbaarste partner te zijn voor onze relaties: afnemers, medewerkers en samenwerkingspartners.

Boordevol kennis, maar met beide benen op de grond: daar kun je op bouwen! In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties door continuïteit en met een persoonlijke benadering.

Opdrachtgevers mogen rekenen op ontzorging, gemak en veiligheid. We zijn professioneel en trots op wat we doen; onze afspraken nakomen zonder concessies in kwaliteit.

Begonnen als eenmanszaak, nog steeds dat dorpse familiebedrijf. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze familiecultuur omarmt en onze waarden consistent uitdraagt!


Contactgegevens
Rucphensebaan 52
4714 RE Sprundel
T: 076-5991700
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 3
Jaaromzet: > €5.000.000