< Terug naar alle leden

CapitalatWork Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

CapitalatWork is een dynamische organisatie, actief in heel Europa, gericht op het behoud en de groei van het vermogen van haar particuliere en institutionele klanten door middel van een onafhankelijke en doelgerichte wereldwijde zoektocht naar beleggingswaarde.

Steunend op een goede naam en faam, heeft CapitalatWork momenteel in 3 landen meer dan 100 experts in dienst, waaronder enkele van de meest bekwame financiële analisten en toegewijde klant- en portefeuillebeheerders, ondersteund door echte professionals in het vak en moderne IT-systemen.

CapitalatWork staat bij haar cliënten al bekend omwille van haar specifieke beleggingsmethodologie, gebaseerd op een intelligente activawaardering, een goede kennis van de markten en een degelijke research.
Wij streven naar waardecreatie voor het vermogen van onze klanten.

Wij doen dit via een consequente ondernemingswaardering, een gediversifieerde portefeuille met een langetermijnblik.
Wij willen een betrouwbare beleggingspartner zijn voor al wie dezelfde beleggingsfilosofie onderschrijft, via een zakelijke en kwalitatief hoogstaande dienstverlening op het vlak van vermogensbeheer.
Wij verlenen, indien u dat wenst, ook deskundig advies op het vlak van estate planning.

Een hoogstaande service aan onze klanten en een directe toegang tot onze beleggingsdeskundigen vormen de sleutel tot het succes van onze organisatie.


Contactgegevens
Bijster 16
4817 HX Breda
T: 076-5237050
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 5
Jaaromzet: -