Thema: Politiek

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Column Gaby Westelaken: Over partnerships en verbale acrobatiek

Nov-Dec 2013

Met verbazing en zelfs irritatie heb ik afgelopen tijd geluisterd naar de dames en heren politici die ons land besturen. veel woorden, heel weinig daadkracht. Ze doen aan verbale acrobatiek maar missen het contact met de harde economische werkelijkheid waarin we leven. Ondertussen gaan banen verloren en vallen bedrijven om. naasten verliezen hun baan en u als ondernemer merkt het ongetwijfeld ook aan uw omzet en marges.

Lees verder
Thumbnail

Column Anton van der Geld: Zich durven engageren

Juli-Aug 2021

In de psychologiepraktijk stimuleer ik mijn cliënten tot zelfwerkzaamheid en meer engagement. Durf je automatische piloot uit te zetten! Verander wat je kunt veranderen, laat los wat je niet kunt veranderen en engageer je met de mensen om je heen. Doe mee en bouw aan onze samenleving. Dat is meer dan ooit nodig.

Lees verder
Thumbnail

Column Jaap Broekman: Alle vogels vliegen

Mei-Juni 2022

Advocaten zijn net mensen. Maatschappelijke thema’s zie je dan ook zonder uitzondering terugkeren aan lunchtafels en in de koffiehoek van kantoren. Met een beetje goede wil zelfs in het to-do bakje van het bestuur. Denk bijvoorbeeld aan diversiteit.

Lees verder
Thumbnail

Column Jaap Broekman: Koffers

Juli-Aug 2022

Voor elke goede relatie geldt dat partijen het vermogen moeten hebben zich in de ander te verplaatsen. Vraag het anders je ex. Maatschappelijk gezien is het niet veel anders. Veel oefening hebben we de laatste jaren niet gehad. De zelfredzaamheid die onze regering de afgelopen decennia heeft gepromoot is verworden tot een overmatige aandacht voor het eigenbelang. Zij die het niet zelf konden redden hebben wij niet gered, te druk bezig met ons eigen hachje. Letterlijk en figuurlijk verdrinken er mensen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven