Thema: Financiële risico's

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Stalman & Rijken: Zit dicht op je debiteuren

Jan-Feb 2012

Ondernemers zijn vaak angstig om een deurwaarder in te schakelen. Zij willen de relatie met hun klant niet beschadigen of zijn bang om deze kwijt te raken. 'Deze angst is vaak onterecht. Incasseren hoeft niet gelijk met de botte bijl te gebeuren. We kunnen eerst proberen te bemiddelen of een regeling te treffen, zodat de ondernemer zijn geld krijgt én zijn klant behoudt', vertelt Marcel Stalman.

Lees verder
Thumbnail

Assurantiekantoor Van der Aa: Speel met verschillende scenario's

Jan-Feb 2016

Wat gebeurt er met mijn financiële situatie als ik arbeidsongeschikt of werkloos word? En wat als mijn partner overlijdt? Het zijn zaken waar je liever niet over nadenkt, maar eigenlijk wel bezig mee moet zijn. Suzanne van der Aa helpt samen met haar team meer bewustzijn bij haar relaties te creëren. ‘Een goede financiële planning biedt rust en inzicht.’

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Van betekenis willen zijn

Maart-April 2017

‘De visie die burgemeester Raiffeisen dreef in de negentiende eeuw, drijft zoveel jaar later ook Martin Houben. ‘We willen van betekenis zijn voor klanten en het gebied economisch sterker maken’, zegt de nieuwe directievoorzitter Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Een onhoudbare situatie

Mei-Juni 2019

‘Ik bid niet veur brune bonen’. Bonen stonden voor inferieur, armoedig eten, vond Bartje. Ook latere generaties dachten bij bonen vooral aan potten die in de kelderkast stof stonden te vergaren. Het imagoprobleem van de boon wortelt kennelijk diep. BOON wil daarin verandering brengen. Met innovatieve producten wil dit jonge bedrijf de boon weer aantrekkelijk maken.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven