Thema: Abonnementen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: John van Deursen

Nov-Dec 2012

Kansen zijn er overal, vindt hij, alleen moet je ze willen zien en grijpen. Je vindt ze als je doorgaat waar anderen stoppen. Als je perspectieven ziet waar anderen die (nog) niet zien.

Lees verder
Thumbnail

Schadébo Professioneel: 'Koffiebrandery' zoekt bewoners

Nov-Dec 2012

Gelijkgestemden die werken in een historisch pand waarvan ze voor een deel eigenaar zijn, dat is wat Harrie Verel voor ogen heeft. Den Bosch krijgt na de Verkadefabriek en De Gruyter Fabriek nu ook de ‘Koffiebrandery’!

Lees verder
Thumbnail

Afvalstoffendienst: Afvallen loont

Nov-Dec 2012

Met de ‘dikke-buiken-campagne’ wil de gemeente ’s-Hertogenbosch het restafval terugdringen. Een betere afvalscheiding is beter voor het milieu en bovendien lucratief; niet alleen voor de sorterende burger, maar ook voor bedrijven.

Lees verder
Thumbnail

Column Gaby Westelaken: Ik ben weer gebruikt

Nov-Dec 2012

Als businessmensen onder elkaar gebruiken we de meest fraaie termen. Zo weet ik dat we als schoonmaakbedrijf aan ‘facility management’ doen. Als we maar weten wat we bedoelen. De wereld van duurzaam ondernemen, die me na aan het hart ligt, kent ook veel van die ronkende termen. Wat denk je van ‘cradle to cradle’? Dat is vrij vertaald ‘van wieg tot wieg’. Een kreet die het lekker bekt, maar wat kun je ermee? Wat ze daarmee bedoelen is dat afval voedsel is voor nieuwe producten. Dat vinden we wel een leuke uitdaging bij GWS dé Schoonmaker, dus zijn we gestart met het inzamelen van plastic flacons. Om ze uiteindelijk weer een nieuw leven te geven, als plantenbak, of misschien wel als prullenbak. Dan is de cirkel rond.

Lees verder
Thumbnail

Van der Donk Group: We sparren regelmatig

Juli-Aug 2018

Opa plaveide de weg. Hij zorgde ervoor dat de naam ‘Van der Donk’ een begrip in de telecomwereld werd. Dat bleek opnieuw toen kleinzoon Bert zich vorig jaar bij de organisatie van telecom-aanbieders aanmeldde met Qonnecta.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven