< Terug naar alle leden

LearningWaves Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

LearningWaves helpt (project)organisaties met het duurzaam optimaliseren van processen en het bouwen van innovatieve, wendbare teams. Wil jij organisatorisch gedoe inruilen voor een heldere stip op de horizon, tevreden klanten, intrinsiek gemotiveerde collega’s en een beter bedrijfsresultaat? Dan helpen we je graag. Let's Make Brighter Business.

Je kunt processen optimaliseren op basis van Lean. Veel organisaties doen dat ook al. Daarmee zorg je voor gestructureerd en efficiënt dagelijks werk. Wil je ook continue innovatie mogelijk maken, dan is wat ons betreft 'Learn' onmisbaar. Iedere innovatie vraagt namelijk om nieuwe kennis en/of vaardigheden. Je wilt daarom professionals die iedere dag leren om het nóg beter te doen.

Een Lean & Learn organisatie is bestendig én wendbaar. De professionals ontwikkelen in een hoog tempo, terwijl ze prettig en beheerst werken aan kwaliteit en rendement.

Heb jij behoefte aan meer inzicht in het dagelijkse werk om meer grip te krijgen? Wil je gerichter kunnen innoveren? Ben je op zoek naar methoden en begeleiding om jouw mensen nog beter te coachen richting zelfsturende teams die met plezier (samen)werken? Dan zijn wij daarbij graag jouw partner. Stap voor stap werken we samen toe naar de transformatie van jouw organisatie.

Samenwerken met LearningWaves
Het allerliefst gaan we voor een strategische samenwerking met directeur-eigenaren, manager en professionals om de Lean & Learn aanpak in het DNA van de hele organisatie te krijgen. We zijn ervan overtuigd dat dat de beste manier is om duurzaam te transformeren in een wendbare en innovatieve organisatie.

Samenwerken met ons bestaat dan uit een combinatie van training, consultancy en coaching. We coachen en begeleiden de DGA, directeur, projectmanager en teamleider. En we leren de mensen in hun eigen werkomgeving om zelf te sturen en structureel te verbeteren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de kennis van professionals op het gebied van procesoptimalisatie en samenwerking te vergroten door een of meerdere van onze trainingen te volgen.


Contactgegevens
Locht 117
5504 RM Veldhoven
T: 0402121055
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -