< Terug naar alle leden

Aggreko Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Iedere dag helpen wij onze klanten wereldwijd met het oplossen van hun uitdagingen op het gebied van elektriciteit, verwarming, koeling en ontvochtiging.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wie zijn wij ?
Over de hele wereld streven mensen, bedrijven en landen naar een betere toekomst. Een toekomst die elektriciteit én de juiste omstandigheden nodig heeft om te slagen.

Wij bij Aggreko werken non-stop aan het leveren van de stroom, verwarming en koeling die u nodig heeft, wanneer u maar wilt - altijd gedreven door onze passie voor het vak, ongeëvenaarde internationale ervaring en lokale kennis. Van stedelijke ontwikkeling tot unieke commerciële projecten en zelfs humanitaire noodsituaties, wij brengen onze expertise en apparatuur naar elke locatie, van 's werelds grootste steden tot de meest afgelegen gebieden ter aarde.

Ieder project verschilt, daarom luisteren wij goed naar uw wensen en behoeften, vervolgens bouwen wij een systeem rondom uw benodigdheden, waarbij wij onze diensten en ondersteuning overal, en op elke schaal, kunnen leveren. Het transformeren van de levens en omstandigheden van individuen, organisaties en leefgemeenschappen overal ter wereld.

Voorop in de energietransitie
Samen met onze klanten, onze medewerkers en onze partners zijn wij begonnen aan een spannende reis.

Onze bestemming: Tegen 2050 net zero te bereiken voor al onze diensten
.

Om dit te bereiken, hebben we drie belangrijke doelen opgesteld voor het komende decennium. Tegen 2030 zal Aggreko:

De hoeveelheid fossiele brandstof in oplossingen voor klanten met ten minste 50% verminderen door klanten schonere technologieën en brandstoffen aan te bieden met hetzelfde of een beter niveau van betrouwbaarheid en concurrentievermogen
De lokale emissies van onze oplossingen eveneens met 50% verlagen (dit omvat alle emissies van diesel, gas en andere brandstoffen)
“Net zero” bereiken binnen al onze eigen bedrijfsactiviteiten
Hoewel onze strategie gericht is op een schonere toekomst, hebben we de eerste stappen al een flinke tijd geleden gezet...

Fakkelgas omgezet in energie
Batterijopslag en zonne-energie toegevoegd aan onze vloot
Innovaties om de emissies van onze generatoren te verlagen
Tussen nu en 2050 zullen we nog veel meer doen. Onze energie-evolutie zal worden gestimuleerd door met onze wereldwijde vloot over te stappen op groenere vloeibare brandstoffen en gas. En we moeten nog veel paden bewandelen om het doel van Net Zero te behalen, zoals het potentieel van e-brandstoffen, waterstof en brandstofcellen.

Onze nieuwe strategie is ambitieus, maar wel realistisch en haalbaar. Onze ervaring en expertise geven ons de perfecte basis om zowel onze eigen ecologische voetafdruk als die van onze klanten te verkleinen.

Wij zetten koers naar een groenere toekomst – samen met u.

Sectoren waarin wij actief zijn
Al meer dan 50 jaar helpen wij bedrijven overal ter wereld met het verbeteren van hun productiviteit, het beheersen van hun energiebehoefte en het voorbereiden op noodsituaties.

Food & Beverage
Oil en gas consulting
Oplossingen voor duurzame energie
Oplossingen voor nutsvoorzieningen
Petrochemical and refining
Shipping
Stroom en koeling voor datacenters


Contactgegevens
Fuutweg 3
4791 PB Klundert
T: 088-6441441
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1962
Vestigingen: -
Jaaromzet: -