< Terug naar alle leden

vanRijsingengreen Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

vanRijsingengreen werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten. Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling. We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

We zijn gek op groente. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groente te gebruiken. Organisch materiaal dat niet voor consumptie geschikt is, gaat naar een biovergister om daar te dienen voor de opwekking van elektriciteit. Niets gaat verloren.

vanRijsingengreen bestaat uit vier divisies die zich met vollegrondsgroente bezighouden: vanRijsingensource, vanRijsingeningredients, vanRijsingenfreshservice en vanRijsingencarrotconcepts. De divisies delen behalve groenten en kennis van groenten, ook een hoger doel met elkaar: zero waste. We willen niets verspillen en alles tot op de laatste druppel of vezel tot waarde brengen.


Contactgegevens
Gerstdijk 18
5704 NL Helmond
T: 0492-530400
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1950
Vestigingen: -
Jaaromzet: -